Samsung predstavil napredne sisteme za hlajenje in ogrevanje

Samsung oblikuje prihodnost tudi z inovacijami za ogrevanje in hlajenje. Dokaz za to sta Samsungova toplotna črpalka ClimateHub in klima WindFree.

V Samsungu so pripravljeni na novi svet

Družba Samsung je na dogodku Climate Solution Day 2021 v januarju predstavila najnovejše toplotne črpalke, klima naprave in šesto generacijo DVM enot. Že četrto leto zapored Samsung organizira letni partnerski dogodek, katerega osrednja tema je bila “Pripravljeni za novi svet”. Letos je srečanje potekalo virtualno, predstavljene so bile zanimive novosti.

 

Samsung Climate Solution Day 2021

 

Inovacije Samsung za ogrevanje in hlajenje za dom in poslovno rabo

Samsung Electronics Co. oblikuje prihodnost s prodornimi inovacijami za ogrevanje in hlajenje. S stalnim razvojem spreminjajo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Letos predstavljajo inteligentni sistem klimatizacije in ogrevanja DVM S2 (več notranjih klim povezanih v celoto) in WindFree™ brezvertno klima napravo Pure 1.0..

Wim Vangeenberghe, predsednik družbe Samsung Electronics Air Conditioning Europe je pojasnil: »Navkljub dejstvu, da se je naše življenje v zadnjem času drastično spremenilo, se pri družbi Samsung osredotočamo na inovacije, ki premikajo meje tehnologije. V sodelovanju s partnerji bomo še naprej skupaj oblikovali prihodnost in izkoristili prav vsako priložnost, da uporabnikom ponudimo še več udobja v domu.«

 

Samsung pomaga z rešitvami, ki so učinkovite in jih je mogoče zlahka upravljati

Šesta generacija Samsung DVM (Digital Variable Multi enota) in nova generacija DVM S platforme je novost na trgu, ki izstopa po energetski učinkovitosti, nadzor na daljavo pa omogoča še več udobja. Izboljšano je nameščanje in servisiranje, hkrati pa tudi zmanjšan hrup delovanja. DVM S2 potrdi zavezanost družbe Samsung k energijsko učinkovitejšim rešitvam. Nove naprave Samsung šeste generacije bodo v Evropi na voljo od aprila 2021 naprej.

 

Samsung klimatizacija

 

Tratnjek klima center dolgoletni partner Samsunga v Sloveniji

V Sloveniji že skoraj 30 let Samsung klimatizacijske in ogrevalne naprave zastopa podjetje Tratnjek klima center iz Murske Sobote. Direktor podjetja Tratnjek klima center, g. Robert Tratnjek, je dobro seznanjen z vizijo koorporacije Samsung v Evropi. Njihove izdelke prodajajo in zanje vršijo montažo po vsej Sloveniji, ob dogodku kot je bil letošnji pove:“Samsung kot vodilno globalno tehnološko podjetje z inovacijami skrbi za preobrazbo elektronike, posebno revolucijo so pospešili v svetu klima naprav. Leta 2017 je družba Samsung Electronics Air Conditioners Europe B.V. odprla sedež v Amsterdamu. Samsung v 2021 sledi novi viziji o svetu, predvsem stavi na okoljsko sprejemljivejše rešitve, pomen kakovosti zraka v zaprtih prostorih ter povezljivost naprav. Evropejci namreč 90 % prostega časa preživimo v zaprtih prostorih, zato je kakovost zraka postala ključna”.

 

Samsung Tratnjek klima center

Ekipa podjetja Tratnjek klima center pripravi projekt za izvedbo, dobavi opremo in jo z izkušenimi monterji in serviserji vgradi in vzdržuje.

Izpostavljajo ponudbo toplotnih črpalk Samsung ClimateHub – TDM Plus

Z evropskim zelenim dogovorom, katerega cilj je reformirati obstoječi evropski energetski sistem v učinkovitega in integriranega, so v koorporaciji prepričani, da je potreben prehod na bolj trajnostne ogrevalne rešitve, toplotne črpalke pa predstavljajo pomemben del njih. Toplona črpalka je s svojim razvojem in z uporabo napredne digitalne tehnologije, ki omogoča pametno povezljivost, najučinkovitejši korak naprej na poti k izboljšanju udobja ob hkratnem varčevanju z energijo.

Samsung toplotna crpalka ClimateHub TDM Plus

Toplotna črpalka Samsung ClimateHub – TDM Plus

baner toplotne crpalke

Nova Samsung WindFree™ Pure 1.0 klima za popolnejši nadzor kakovosti zraka

Samsung WindFree™ Pure 1.0, stenska klima naprava, je najnovejša inovacija družbe Samsung za popolno kakovost zraka v zaprtih prostorih. Klima naprava je opremljena s PM1.0 filtrom za čiščenje zraka, edinstveno WindFree™ tehnologijo hlajenja, Freeze Wash funkcijo in funkcijami pametnega upravljanja, za najvišji možni nivo udobja. WindFree™ klima naprava preseneti z udobjem, je prva popolnoma brezvetrna klima, ki ne piha, z vgrajenim PM1.0 elektrostatičnim filtrom, ki deluje kot čistilec zraka in filtrira prašne delce do velikosti 0,3 μm/mikronov ter s pomočjo elektrostatičnega polnilnika sterilizira nekatere vrste bakterij, pa izstopa po učinkovitosti stopnje prečiščenja zraka. Razen tega klima Samsung WindFree™ omogoča spremljanje kakovosti zraka s pomočjo SmartThings aplikacije. V primeru, da kakovost zraka doseže pod pričakovano stopnjo, uporabnik prejme obvestilo, ter s pomočjo aplikacije regulira način čiščenja.

 Samsung klima naprava WindFree Pure

Klimatska naprava, ki ne piha – Samsung WindFree™ Pure 1.0

baner klimatske naprave


[1] Omenjene vrste bakterij so Escherichia coli in Staphylococcus aureus. Certifikat izdal Intertek pod številko poročila RT20E-S0010-R, datum izdaje 17. april 2020.

[1] Potrebna sta Wi-Fi povezava in Samsung SmartThings račun.


Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields


 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI