Izdelki za hlajenje in ogrevanje Mitsubishi Electric segajo v svetovni vrh pri zagotavljanju varčnega udobja v  stanovanjskih in poslovnih prostorih. Razvoj stremi k razumevanju počutja in ustvarjanju udobnega in zdravega življenjskega okolja.

 

 

 

ream mitshubishi klima

 

MFZ-KJ talna enota

 

 

 

ream mitshubishi klima daljinecOdlikujejo jih nizka poraba energije, tiho delovanje in dovršena filtracija za zagotavljanje čistega zraka prostorov v katerih se zadržujemo.

Izbirate lahko med različnimi oblikami notranjih enot klimatske naprave, ki so oblikovane za različne namestitve (stenske, talne, stropne, kanalske enote). Poleg enojnih split klimatskih naprav (1× notranja enota + 1× zunanja enota), lahko izbirate tudi med ’’multi’’ sistemi, ki omogočajo priklop od 2 do 8 notranjih enot na eno zunanjo enoto. Posebnost znamke Mitsubishi Electric je tudi pestra kombinatorika različnih tipov in moči notranjih enot, ki se lahko vežejo na isti sistem.

Nakup klimatske naprave višjega kakovostnega razreda, kamor so uvrščene klimatske naprave Mitsubishi Electric, je modra odločitev, saj gre pri vrhunski klima napravi za dolgoročno investicijo.

 

Varčno hlajenje in ogrevanje!

Pri odločitvi je pomembno tudi to, da klimatska naprava ni več le »modna muha« ampak nepogrešljivi del v vašem domu, ki vam omogoča prijetno bivanje ob vam želenih temperaturah.

Ne smemo pozabiti, da lahko Mitsubishi Electric klimatske naprave poleg hlajenja zagotavljajo tudi učinkovito in varčno ogrevanje v hladnem obdobju leta (delovanje tudi do -25°C), zato klimatske naprave ne kupujemo le za nekaj mesecev uporabe poleti, ampak jo lahko uporabljamo preko celega leta.

 

Brezžično upravljanje – wifi MELCloud

Klimatske naprave Mitsubishi Electric lahko enostavno upravljate na daljavo preko wifi vmesnika. Dostopanje in nadzor hlajenja in ogrevanja vaše naprave lahko upravljate in nadzirate z večino osebnih računalnikov, tabličnih računalnikov in pametnih telefonov.

 

 

ream mitshubishi electric melcloud

Upravljanje klime s pametnim telefonom - wifi MELCloud

 

 

KIRIGAMINE – MSZ FH_VE(HZ) – DELUXE stenski model

Klimatska naprava KIRIGAMINE MSZ-FH postavlja nov mejnik kvalitete, udobja in doseganja najvišjih energetskih izkoristkov na področju hlajenja in ogrevanja bivalnih prostorov (A+++).

Naprava združuje napredke s področij minimalne porabe električne energije, čiščenja zraka (Plasma Quad poseben filter učinkovito odstranjuje bakterije, viruse, alergene in prah iz zraka), izjemno tihega delovanja, zaznavanja gibanja ljudi v prostoru, tehnologij nemotečega izpiha zraka in ustvarjanja zdravega bivalnega okolja.

 

 

 

ream mitshubishi electric klima

 

Zagotovljena kakovost na dolgi rok.

 

 

KIRIGAMINE ZEN MSZ-EF_VE2(H)- DESIGN stenski model

Naj izpostavimo tudi DESIGN stensko enoto Mitsubishi Electric imenovano Kirigamine ZEN, ki je na voljo v beli, srebrni ali črni barvi. Odlično se poda v prostore moderne arhitekture ali povsod tam, kjer si želimo drugačnosti. Poleg tega pa zagotavlja varčno uporabo z odlično filtracijo in nemotenim delovanjem.

 

 

Želite pomoč pri izbiri?
Pokličite na brezplačno številko 080 98 98, klimo pros´m! Z veseljem vam bodo svetovali ali vam posredovali naslov našega pooblaščenega monterja.

 

 

Povezane vsebineREAM d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

 

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.