Samsung je leta 2007 predstavil prvo klimatsko napravo z inovacijo WindFreeTM. Inovativen sistem hlajenja Samsung WindFree enakomerno, predvsem pa nežno, širi svež zrak skozi tisoče mikroskopskih odprtin in ustvarja povsem neopazno »brezvetrje«. Ta inovacija poleti v pregretih prostorih omogoča veliko udobnješe bivanje brez neprijetnega hladnega pihanja. V 2020 je bila paleta klime Samsung naprav WindFree dodatno posodobljena, novejše Samsung klime zagotovijo še več udobja ter so energetsko še učinkovitejše.

 

Kako deluje klima Windfree

 

Samsung WindFreeTM za enega ali več prostorov

Namestitev klima naprave Samsung Single Split je preprosta, Single Split je preprosta, zunanjo enoto se poveže s stensko notranjo enoto, montažo vam v nekaj urah izvede pooblaščen mojster. Sicer pa ima Samsung v ponudbi tudi specialne rešitve za hlajenje ali ogrevanje objektov večjih površin, kar zahteva večje zmogljivosti in usklajeno delovanje več notranjih enot. Gre za optimalno rešitev hlajenja za pisarne in trgovske centre.

Kako deluje klima Windfree 5 notranjih enot

MultiSplit klimatska naprava - Samsungov sistem za montažo ena zunanje enote in do pet notranjih enot.

 

baner klimatske naprave

Klima WindFreeTM s filtrom za čiščenje zraka

Klima WindFreeTM Pure 1.0 je prva klimatska naprava z elektrostatičnim sterilizatorjem za uničevanje virusov in bakterij z indikatorjem kakovosti zraka. Klima naprava je ima vgrajen filter PM1.0 za čiščenje zraka, edinstveno Wind-Free tehnologijo za hlajenje zraka, funkcijo Freeze Wash, ki čisti notranjo enoto in odstrani do 90 odstotkov bakterij in funkcijo pametnega upravljanja prek aplikacije Smart Things. Ta klima zagotavlja najvišjo možno raven udobja.

 

Kako deluje klima Windfree ciscenje zraka


Kaj je tehnologija WindFreeTM in kako deluje? 

Samsungov klimatski sistem Wind-Free vsebuje več kot 23.000 mikroodprtin, ki nežno in enakomerno porazdelijo zrak po prostoru in ohranjajo udobno svežino brez prepiha. Rezultat tega načina delovanja je “Sill Air” z majhno hitrostjo pretoka zraka in tihim delovanjem. Napredni zračni tok enakomerno hladi širšo območje, inovacija WindFree pa s pomočjo večjega ventilatorja omogoča hitro hlajenje, ki v primerjavi z drugimi modeli klim zagotovi večji pretok zraka.

 

wind free delovanje


Samsung z inovacijo WindFreeTM ter široko paleto različnih sistemov namestitev omogoča izredno izbiro vrhunskih klimatskih naprav ter dosega udobje, ki se mu druge klime ne približajo.


Večji sistemi WindFreeTM za podjetja

Samsung klimatski sistemi za prostore za komercialne namene združujejo napredne tehnologije za maksimalno možno porabo energije, hkrati pa omogočajo tiho delovanje in optimalno udobje. Elegantna 360° kaseta Samsung WindFreeTM se neopazno zlije z vsakim interierom, ohladi vsak kotiček prostora in ne ustvarja mrtvih con.

 

Pametno upravljanje WindFreeTM

Aplikacija Samsung SmartThings omogoča daljinsko upravljanje klima naprave.

Izberemo lahko način hlajenja in spremljamo porabo energije, s sistemom umetne inteligence Bixby 2.0 pa lahko tudi govorno komuniciramo s klimatsko napravo. Klima lahko analizira temperaturo ter predlaga najboljše nastavitve.


Vsa morebitna dodatna vprašanja pokličite uvoznika blagovne znamke Samsung, podjetje SamAir, d. o. o. na 030 739 959, ali napišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.


Samair d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.