Če vas zanima program dovršene blagovne znamke klim, morate spoznati Samsung WindFree. Po kakovosti gotovo izstopajo Samsung klime z inovativno tehnologijo WindFree, ki so z montažo dobavljive neposredno pri samem uvozniku, podjetju Tratnjek klima center. V prispevku svetujejo kaj je dobro vedeti pred montažo klimatske naprave.

Klimatsko napravo se lahko kupi v vsaki tehnični ali spletni trgovini. Izbira je tako zelo široka, da ima kupec težave pri izbiri. Vendar jo mora nato še nekdo čimprej zmontirati. Za montažo (in s tem tudi servis) največkrat skrbijo zunanji izvajalci, ob nakupu klimatske naprave imate tako opraviti z dvema podjetjema.

 

klimatske naprave z montazo

Ko klima odpove ali ji poteče garancija

Ko klimatska naprava odpove, ali ne deluje kot je treba, potrebujemo servis. Pri odpovedi klimatske naprave, enako je pri ogrevalnih sistemih, kupci upravičeno pričakujemo, da bo ta izveden čimprej, ter da ne bo pogojen z zamudami pri dobavi rezervnih delov. Za servis klim običajno skrbijo izvajalci, ki so vam jo montirali.

baner toplotne crpalke

Če podjetje nima zadostnega števila monterjev ali razpoložljivih zalog rezervnih delov za vse modele klim, posebno ko nastopi vročina in se pritisk na serviserje poveča, lastniki klim ostanejo brez hlajenja, kar pa lahko povzroči veliko nelagodja in škode, posebno za naše zdravje.

Klimatske naprave z montažo vred je smiselno naročiti pri mojstrih, ki dobro poznajo dotično znamko, ter imajo zalogo rezervnih delov za celoten program klim, hkrati pa zadostno število monterjev.

 

klimatske naprave z montazo zunanja enota

 

Najboljši mojstri so tisti, ki imajo veliko izkušenj z eno znamko

Ekipa monterjev Tratnjek klima center se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami na področju montaže, dobro poznajo vse klimatske naprave, vendar je Samsung po njihovih izkušnjah najboljši, rešitve hlajenja pa omogoča za vse velikosti objektov. Zagotavljajo ustrezno dimenzioniranje ter optimalno namestitev klim, kar je tudi glavni pogoj za maksimalno učinkovitost.

 

klimatske naprave z montazo tratnjek

Ne pozabite na redno vzdrževanje klime

Kaj spada k rednemu vzdrževanju klimatskih naprav? Čiščenje klimatskih naprav je ključnega pomena za ohranjanje učinkovitosti. Sami preglejte zunanjo enoto, da preprečite kopičenje umazanije, listja in drugih ovir, ter čistite ali zamenjujte filtre za zrak, da zagotovite nemoteno pretakanje zraka. V primeru težav pri delovanju klima naprave, se obrnite na servis. Redno vzdrževanje pripomore k optimalnemu delovanju  in zmanjša potrebo po servisu, ter podaljša življenjsko dobo klime.

 klimatske naprave z montazo vzdrzevanje

 

Želite klimo, ki ne piha?

Klimatske naprave Samsung omogočajo vrhunsko energetsko učinkovitost, kar pomeni nižje stroške hlajenja in manjši vpliv na okolje. Sistem WindFree se ponaša z inovativno tehnologijo za enakomerno porazdelitev hladnega zraka po prostoru brez neprijetnih prepihov. Klime Samsung so znane po vzdržljivosti, zanesljivosti in dolgi življenjski dobi.

S klimatsko napravo Samsung boste presenečeni nad nizkimi stroški hlajenja, napredna tehnologija se povsem prilagaja temperaturi in potrebam v prostoru.

 

Podpora strankam in profesionalen pristop

Družinsko podjetje Tratnjek klima center se ponaša z izkušeno ekipo, ki vam svetuje pri izbiri ter izvede montažo klime. Zagotavljajo optimalno rešitev za hlajenje vašega objekta. Nudijo hitro odzivnost, kakovostno montažo klimatskih naprav, svetovanje in podporo. Na voljo so prilagojene rešitve - ne glede na velikost prostora in vaše individualne potrebe. Izberite klimatske naprave Samsung z montažo pri samem uvozniku, izberite kakovost, udobje in trajnost!

 


Tratnjek d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 


Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.