Topli dnevi so tukaj in strokovnjaki napovedujejo dolgo vroče poletje – če iščete rešitev za hlajenje prostorov doma ali v podjetju, je pomlad pravi trenutek za razmislek in izbiro primerne klimatske naprave.

Potreba po prisilnem hlajenju prostorov s klimatskimi napravami je odvisna od več dejavnikov, kot so npr. način ogrevanja stavbe, energetska učinkovitost stavbe, njene arhitekturne značilnosti ter možnost naravnega ohlajanja, predvsem v nočnem času.

 

hlajenje prostorov klimatske naprave A

Panasonicova klimatska naprava Etherea za hlajenje prostorov se estetsko vklaplja v vsak prostor

 

Pri novogradnjah, se način hlajenja opredeli vnaprej v načrtu strojnih inštalacij za celotno stavbo, v primeru obstoječih stavb, pa se odločitev običajno sprejme po posvetu s strokovnjakom, torej monterjem strojnih inštalacij, ki vam napravo tudi kasneje vgradi.   

Najpogosteje se za hlajenje prostorov vgrajujejo stenske split klimatske naprave, ki so sestavljene iz zunanje in notranje enote. Poleg funkcije hlajenja, sodobne klimatske naprave tudi ogrevajo ter razvlažujejo zrak. Na trgu pa obstaja tudi klima, ki namenja posebno pozornost tudi čistemu zraku v prostoru, saj s svojo posebno tehnologijo omogoča in ohranja zrak čistejši.

 

Klimatska naprava Etherea Panasonic za hlajenje prostorov

Takšna je klimatska naprava Etherea proizvajalca Panasonic, ki sodi v premium razred. Med kupci je to najbolj priljubljena Panasonicova klimatska naprava. Stilsko dovršena klima je dobavljiva v šestih različnih močeh od 2,05 kilovata do 7,10 kilovata.

 

Izboljšana zaščita s tehnologijo nanoe™X

V pametno Etherea klima napravo je vključena Panasonicova tehnologija nanoe™X, s katero prostor zaščitimo pred raznimi bakterijami in virusi ter neprijetnimi vonjavami.

Kako deluje nanoe™X? Na prostem je v zraku veliko hidroksilnih radikalov (OH). Te v naravi poznamo kot čistilce troposfere ali ozračja saj čistijo zrak pred raznimi onesnaževalci. Z ustvarjanjem hidroksilnih radikalov s pomočjo tehnologije nanoe™X v prostorih zaviramo razvoj bakterij in virusov, plesni, alergenov, smo zaščiteni pred cvetnim prahom in drugimi nevarnimi snovmi.

 

hlajenje prostorov klima naprava A nanoeX ciscenje zraka

Etherea ne poskrbi le za hlajenje prostorov, s tehnologijo nanoe™X tudi zaščiti prostor pred virusi, bakterijami in drugimi nečistočami

Panasonicova klimatska naprava A+++ je izjemno učinkovita in deluje tiho

Etherea se lahko pohvali z vrhunsko izdelavo, številnimi funkcijami in detajli, ki napravo uvrščajo med najboljše na trgu. Tako pri hlajenju kot pri ogrevanju imajo klimatske naprave A+++ energijski razred, delujejo izjemno tiho (le 19dB(A)), s čimer zagotavljajo najvišjo raven udobja. Etherea klimatske naprave so prav tako opremljene z inverterskim kompresorjem ter s hladilnim plinom R32, kar prispeva k manjšem vplivu na okolje.

Enote so na voljo v sistemu single in multi-split. Pri single oziroma samostojnem split sistemu gre za povezavo ene notranje in ene zunanje enote. Medtem pa je sistem multi-split primeren za vgradnjo v več kot le en prostor, pri čimer je ena zunanja enota lahko povezana s petimi notranjimi enotami.

 baner klimatske naprave

Elegantna barva in oblika za vsak interior

Inverterska klima naprava Etherea Panasonic je oblikovana tako, da pristoji prav v vsak prostor. Poleg dosedanjim izvedbam v srebrni in mat snežno beli barvi, se lahko po novem  odločite za grafitno sivo barvo klimatske naprave. Panasonicova učinkovita klimatska naprava A+++ meri v širino le 870 mm, kar je prednost zaradi lažje vgradnji klime in kasnejšega vzdrževanja. K napravi pripada tudi estetski in preprost daljinec za upravljanje.

 hlajenje prostorov Etherea Panasonic elegantna klima naprava A

Panasonicova klima naprava A+++ je izjemno učinkovita in varčna

Pametno upravljanje in glasovna pomoč za napredno hlajenje prostorov

Klimatsko napravo Etherea lahko s Panasonicovo aplikacijo Comfort Cloud upravljate preko WI-fi omrežja. S pomočjo pametnega mobilnega telefona ali tablice lahko enostavno upravljate vse funkcije v sistemu. Aplikacijo lahko tudi povežemo naprednimi glasovnimi asistenti, ter tako glasovno upravljamo s klimatsko napravo.

 

hlajenje prostorov klima naprava A daljinsko upravljanje

S pomočjo pametnega telefona in aplikacije Comfort Cloud lahko klimatsko napravo Etherea Panasonic daljinsko nadzorujemo in upravljamo


Za več informacij o klimi Etherea Panasonic in drugih klimatskih napravah za hlajenje prostorov izpolnite spodnji obrazec ali pokličite na 041 902 472.


VETO d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.