Klima s tremi plusi

Oglasno sporočilo

LG Electronics ima v svoji paleti odličnih izdelkov tudi kvalitetne klimatske naprave za domačo in poslovno rabo

 

Poletna sezona je pred vrati in sonce že kaže svojo moč. Škodljivost prevelike izpostavljenosti soncu so dokazane, zato je pomembno, da si še pred prihodom vročine uredimo svoje bivalne in delovne prostore tako, da nam bo v vročih poletnih mesecih udobno in prijetno.

LG Electronics ima v svoji paleti odličnih izdelkov tudi kvalitetne klimatske naprave za domačo in poslovno rabo. Na udobnost v prostoru vpliva več dejavnikov, ki so tesno povezani s klimatsko napravo.

 

 

dines klima lg inverter v

 

 

Klima napravo najprej vidimo, zato je pomemben za oko prijeten izgled. LG je tu pravi mojster, saj so vse naprave vrhunske oblike, ki prav pritegnejo poglede. Na voljo niso samo klasične pravokotne škatle, temveč tudi posebne oblike z vgrajeno motivacijsko LED razsvetljavo, kot na primer model STYLIST. Seveda se tu ne konča revija oblik, ki se nadaljuje s črno obarvano in s steklenim ogledalom dopolnjeno ArtCool Mirror. V bolj zadržani beli barvi pa se bohoti kot carbon prepletena površina pri modelih Athena in Delux.

 

 

dines klima Artcool Stylist

 

 

Seveda ni vse v obliki. Za dobro počutje imamo radi, da naprave ne ropotajo. LG-jeve klima naprave so tudi tehnično oblikovane tako, da motorji  in ventilatorji ne povzročajo hrupa. Najtišji modeli lahko delujejo tudi s samo 17dB hrupa, to je najnižja vrednost med konkurenčnimi izdelki.

dines klima daljinecBolj občutljivi uporabniki bodo znali ceniti tudi vgrajen elektronski ionizator, ki skrbi, da se najmanjši delci v zraku hitro izločijo. Tu predvsem govorimo o cvetnem prahu, cigaretnem dimu, neprijetnih vonjavah idr. Podporo k še boljšemu zraku v prostoru, dajejo vgrajeni  različni filtri zraka 3M, kot npr. prašni filter ali pa vsestranski zaščitni filter. Da se iz  klima naprave ne širi neprijeten vonj zagotovo vpliva tudi funkcija AUTO CLEANING (samodejno čiščenje)

Ne nazadnje pa je v današnjem času, kjer je ekologija že vpletena v vse pore našega življenja zelo pomembna tudi učinkovitost naprave. Pri učinkovitosti govorimo o čim manjši porabi energije in čim boljšem rezultatu hlajenja oz. gretja. Razpon energetske učinkovitosti je velik in se začne pri A+ in gre celo do A+++ energijskega razreda. LG drži rekord v učinkovitosti z modelom ATHENA, kjer je bil izmerjen SEER (sezonska učinkovitost pri hlajenju) kar 9,1. LG klima naprave so konstruirane tako, da lahko na porabo energije zelo vpliva tudi sam uporabnik. Na daljinskem upravljalcu je tipka z imenom ACTIVE ENERGY CONTROL, kar pomeni aktivno upravljanje energije. Upravljanje poteka na način izbire želene kapacitete klima naprave. (npr. 100%, 80% ali 60%).

 

 

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI