Klimatska naprava Mitsubishi Electric – nepogrešljiva v vsakem domu

Oglasno sporočilo

Klimatska naprava Mitsubishi Electric – nepogrešljiva v vsakem domu

V pričakovanju poletja in še višjih poletnih temperatur, predstavlja svetovno priznani proizvajalec klimatskih naprav Mitsubishi Electric novosti za sezono 2016.

 

Stenski model MSZ-DM  

Nov model MSZ-DM iz serije »Classic« ima nevtralne linije, v beli barvi z visokim sijajem zaradi česar je naprava skladna z vsakim prostorom.

Zahvaljujoč sistemu regulacije DC inverter in skrbnemu načrtovanju uporabljenih komponent je pri mono split izvedbi dosežena izredno visoka raven energetske učinkovitosti A+/A+. S predstavitvijo novih pripadajočih multi split sistemov MXZ-DM (izberete lahko »dvojček« ali »trojček«) pa je dosežena celo energetska učinkovitost A++/A+.

 

 

ream klima mitsubish

Stenski model MSZ-DM

 

 

K dodatnemu varčevanju z energijo pripomore 24 urni časovnik, ki je primeren predvsem za čas odsotnosti uporabnika oziroma za uporabo v nočnem režimu. Časovno pogojen vklop ali izklop se enostavno nastavita v urnih intervalih na enostavnem upravljalniku. Nadgradnjo osnovne regulacije in krmiljenja klimatskega sistema lahko nadgradimo z uporabo Wi Fi vmesnika, programske opreme MELCloud in pametnih prenosnih naprav, ki dvignejo raven upravljanja v »oblak«.

Kvaliteta prostora, v katerem prebivamo, je odvisna od čistosti zraka in stopnje zaznanega hrupa. Klimatske naprave Mitsubishi Electric pomagajo ohranjati najvišje udobje z najnižjo šumnostjo in filtracijo zraka z najbolj učinkovitimi filtri. Naprave MSZ-DM iz serije »Classic«  dosegajo z novim modelom izredno tiho delovanje, saj se je šumnost delovanja v primerjavi s prejšnjim modelom znižala za 4dB. Prav tako je za ohranjanje čistosti klimatiziranega zraka pri novem modelu serijsko vgrajen visoko zmogljiv filter.

 

Novost – kasetna enota SLZ-KF

Poleg modela MSZ-DM pa je novost letošnjega poletja tudi inovativna kasetna enota SLZ-KF s štiri-smernim izpihom za vgradnjo v spuščen strop. Dekorativna maska je v snežno beli barvi. Konkurenčno prednost omogoča napravi horizontalni izpih zraka za najvišji Coanda efekt, kar pomeni, da klimatski sistem dosega optimalno distribucijo zraka z zmanjšanjem občutka »pihanja zraka«, ki je značilen pri podobnih napravah. Kasetna klimatska naprava SLZ-KF ima možnost opcijske vgradnje t.i. »3D I see senzorja«. Senzor omogoča inteligentni nadzor in zaznava prisotnost oseb v prostoru in optimalno usmerja izpih. Omogoča energetsko učinkovito distribucijo klimatiziranega prostorskega zraka v 360° območju pod napravo.

Tehnična prevlada SLZ-KF v segmentu na trgu podobnih naprav, je zmožnost individualne nastavitve posamezne lopute kasetne enote z uporabo upravljalnika, 3D Turbo ventilator za do 4dB(A) nižjo raven hrupa ter najvišji SEER/SCOP.

 

 

ream stropna klima mitsubishi

Kasetna enota SLZ-KF

ream klima hlajenje
ream senzor klima

 

 

Izberite svojo klimatsko napravo

Poleg predstavljenih novosti lahko izbirate med najučinkovitejšimi modeli klimatskih naprav Mitsubishi Electric, v stenski, talni, kanalski in stropni mono split različici. Za klimatizacijo večih prostorov pa lahko izberete vam ustrezen multi sistem, ki na eno zunanjo enoto omogoča priklop dveh do osmih notranjih enot po vaši izbiri.

Promocijsko sporočilo – Ekipa REAM d.o.o.

Več na

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI