Manj je več

Oglasno sporočilo

Fujitsu je v zadnjem letu zelo razširil paleto klimatskih naprav za dom in pisarno, v letošnjem letu pa posodablja tudi linijo ’’profesional’’.

Fujitsu je v zadnjem letu zelo razširil paleto klimatskih naprav za dom in pisarno, v letošnjem letu pa posodablja tudi linijo ’’profesional’’. Slogan letošnjega leta je “LESS is MORE’’ kar pomeni manj je več.

 

DINES 3D KASETA FUJITSU

baner klimatske naprave

S sloganom LESS is MORE želi Fujitsu poudariti, da posodablja paleto naprav v smeri zmanjšanja dimenzij naprave, zmanjšanje hrupa in zmanjšanje obremenitev okolja s hladilnim plinom. Nekateri novi modeli naprav so tako manjši do 45%, so do 11% tišji in do 18% manj obremenjujejo okolje. Večino novejših modelov je sedaj opremljena s USB vtičnico v katero lahko brez posega v napravo vstavite WiFi krmilnik. S pomočjo aplikacije na telefonu imate popoln nadzor nad napravo. Aplikacije so na voljo tako za OS kot tudi za Android telefone.

 

less is more

 

Fujitsu pa ne spi na lovorikah temveč aktivno deluje na razvoju novih modelov. Kot prvi na svetu je predstavil stropno kaseto s 3D izpihom zraka. Kaseta ima tri različne izpuhe zraka od katerih se dva lahko vrtita za 100° in omogočata neskončno možnosti smeri izpiha. Kot prvi na svetu je FUJITSU v preteklosti predstavil tudi Samodejno čiščenje filtrov, stranski dvojni izpih, lambda toplotni izmenjevalec ter ’’power diffuser’’-močnostni difuzor.

Več informacij lahko dobite pri zastopniku za Slovenijo, pri Dines d.o.o. iz Ljubljane, www.dines.si

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI