Mitsubishi Electric proizvodi za hlajenje in ogrevanje segajo v sam svetovni vrh pri zagotavljanju varčnega udobja v stanovanjskih in poslovnih prostorih. Razvoj stremi k razumevanju počutja in ustvarjanju udobnega in zdravega življenjskega okolja. Ponudba vsebuje le visokokakovostne klima naprave in sisteme z inverter tehnologijo, ki zagotavlja delovanje naprave z najnižjo porabo energije. Trend proizvodnje klimatskih naprav za vaše stanovanje ali poslovni prostor pa je predvsem nizka poraba energije, tiho delovanje in dovršena filtracija za doseganje čistega zraka v prostorih v katerih se zadržujemo. Večinoma se kupci odločamo za boljše stenske ali talne klime, če ne najboljše izvedenke klimatskih naprav, saj gre pri kakovostni klimatski napravi za dolgoročno investicijo, cenovne razlike med posameznimi modeli pa so dolgoročno gledano zanemarljive.

 

talna klimatska naprava mitsubishi

Talna klima naprava Mitsubishi Electric 

Stenska ali talna klima naprava - kaj izbrati?

Izbirate lahko med različnimi oblikami notranjih enot, ki so oblikovane za različne namestitve (stenske, talne, stropne, kanalske enote). Poleg enojnih split klimatskih naprav (1× notranja enota + 1× zunanja enota), lahko izbirate tudi med ’’multi’’ sistemi, ki omogočajo priklop od 2 do 8 notranjih enot na eno zunanjo enoto. Posebnost znamke je tudi pestra kombinacija različnih tipov in moči notranjih enot, ki se lahko vežejo v isti sistem.

 

Inverterska talna klima naprava MFZ-KT R32

Talna klima MFZ-KT je izjemno vsestranska in je zasnovana tako za stensko kot za talno namestitev. Samodejna vrtljiva lopatica zagotavlja bolj naraven in udoben pretok zraka po celotnem prostoru, lahka in kompaktna zasnova pa olajša namestitev. Za pomoč pri nadzoru in varčevanju z energijo ima krmilnik vgrajeno 7-dnevno časovnico. Na voljo je v 2,5 kW, 3,5 kW in 5,0 kW izvedbi.

talna klima Mitsubishi MFZ KT

Kaj je talni klimatski sistem?

Talna klima naprava MFZ-KT R32 je klimatska naprava, ki je sestavljena iz dveh enot, notranje in zunanje enote. Notranja enota nameščena na tleh ali blizu njih, zaradi česar so tovrstne klimatske naprave primerne za manjše prostore z omejenim prostorom na stenah.

baner klimatske naprave

Brezžično upravljanje – wifi MELCloud

Klimatske naprave Mitsubishi Electric lahko zdaj enostavno upravljamo tudi na daljavo preko wifi vmesnika. Dostopanje in nadzor hlajenja in ogrevanja vaše naprave lahko upravljate in nadzirate z večino osebnih računalnikov, tabličnih računalnikov in pametnih telefonov.


Klimatska naprava ni več modna muha!

Pri odločitvi je pomembno tudi to, da klimatska naprava ni več le »modna muha« ampak nepogrešljivi del v vašem domu, ki vam omogoča prijetno bivanje ob vam želenih temperaturah.

Ne smemo pozabiti, da lahko Mitsubishi Electric klimatske naprave poleg hlajenja zagotavljajo tudi učinkovito in varčno ogrevanje v hladnem obdobju leta, zato klimatske naprave ne kupujemo več le za nekaj mesecev uporabe poleti temveč jo lahko uporabljamo preko celega leta.
Nakup klimatske naprave višjega kakovostnega razreda, kamor so uvrščene klimatske naprave Mitsubishi Electric, je modra odločitev, saj gre pri vrhunski klima napravi za dolgoročno investicijo.

Ponudba vsebuje raznovrstne modele in različne cenovne razrede prav zato, da se najde prava rešitev za vsakega bodočega kupca.


Želite pomoč pri izbiri? V spodnji obrazec zapišite vaša vprašanja in v najkrajšem času vam bomo odgovorili


Ream d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.