Prijetno bivanje s Samsung tehnologijo

Klimatske naprave Samsung WindFree so zasnovane za hitrejše in širše hlajenje, imajo 15 % večji ventilator, 31 % širše rezilo in širši dovod zraka.

Samsung je leta 2017 predstavil prvo klimatsko napravo s tehnologijo WindFreeTM. Sistrem hlajenja WindFree nežno in enakomerno širi zrak skozi tisoče mikroskopskih odprtin in ustvarja tako imenovan “brezvetrje”. Ta inovacija ljudem omogoča udobno življenje, delo in sprostitev brez izspostavljanja neprijetno hladnemu prepihu. V letu 2020 je Samsung predstavil popolnoma novo paleto izdelkov WindFree z novimi pametnimi tehnologijami za še več udobja v zaprtih prostorih.

 

Način hitrega hlajenja WindFreeTM

Klimatske naprave Samsung WindFreeTM so zasnovane za hitrejše in širše hlajenje, saj imajo 15 % večji ventilator, 31 % širše  rezilo  in 18 % širši dovod zraka. Zato klimatske naprave ohladijo zrak tudi do 43 % hitreje v primerjavi s prejšnjim modelom, hladen zrak pa se razprši dlje in širše ter doseže razdaljo tudi do 15 m.

samsung tehnologija wind free

AI Samodejno hlajenje

Samodejni komfortni AI (umetna inteligenca) stanovalce seznanja z izkušnjo pametne klima naprave. Za boljši učinek in preprostejše življenje samodejno optimizira različne načine tako, da analizira pogoje v prostoru in vzorce uporabe. Kar pomeni, da shranjuje uporabniške podatke, želje in vzorce uporabe ter predlaga najuporabnejše možnosti.

 

samsung tehnologija wind free delovanje

WindFreeTM varčevanje z energijo

Zaradi tehnologije WindFreeTM in s tehnologijo Digital inverter kompresorja Samsung pomaga prihraniti energijo. V nasprotju z običajnimi kompresorji s fiksno hitrostjo ohranja želeno temperaturo brez pogostega izklapljanja in vklapljanja, kar pomeni manj nihanj.

 

samsung tehnologija wind free ne piha

baner klimatske naprave

Senzor gibanja

S senzorjem zaznavanja gibanja lahko uporabnik učinkovito hladi dom, ne glede na to, ali je kdo tam ali ne. Če senzor 20 minut ne zazna gibanja, samodejno preklopi na način WindFreeTM in tako varčuje z energijo.  Sistem pa lahko nastavite tudi tako, da se izognete pihanju zraka proti ljudem ali pa jim pihanje sledi med gibanjem po prostoru.

 

samsung tehnologija klima ne piha

Filter Easy Plus

V primerjavi z običajnimi filtri je filter Easy Plus nameščen zunaj na vrhu enote, kar omogoča lažje čiščenje brez demontaže pokrova. To pomeni, da ga je mogoče preprosto sneti in ga očistiti pod vodo, ne da bi bilo za to treba odpreti pokrov ali ga močno vleči.

samsung tehnologija wind free ciscenje

Filter Tri-Care

Filter Tri-Care vzdržuje higieno zraka in toplotnega izmenjevalnika. Njegove tri plasti vključujejo filter z visoko stopnjo gostote, ki odvaja večje delce prahu, vlakna in živalske dlake. Ima tudi filter s prevleko zeolite, ki zajame drobnejše delce in pomaga zmanjšati količine nekaterih potencialno nevarnih virusov, bakterij in alergenov v zraku.

samsung tehnologija wind free ciscenje filtra

Klimatska naprava WindFreeTM Pure 1.0

Samsung je v letu 2021 predstavil tudi novo klimatsko napravo Samsung WindFreeTM Pure 1.0, ki poleg vseh navedenih tehnologij zajema tudi klimatski sistem, opremljen z zmogljivim elektrostatičnim filtrom PM1.0, ki deluje kot čistilec zraka.

Poleg tega, da zajema izredno fin prah do 0,3um, filter PM1.0 nekatere vrte bakterij z elektrofiltrom tudi uničuje. Laserski senzor, nameščen na naprednem zaslonu, se seznanja z ravnjo kakovosti zraka in samodejno čisti s funkcijo, ki temelji na umetni intelegenci. Napredni zaslon lahko poleg prikaza kakovosti zraka v zaprtem prostoru preprosto sporoči tudi temperaturo aktivirano funkcijo pa hitro prikaže na zaslonu.

Želite več informacij?

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI