Zrak v zaprtih prostorih lahko izboljšajte s klimo

Oglasno sporočilo

Kakovost zraka v zaprtih prostorih je lahko velik problem. S pomočjo Panasonicove tehnologije nanoe™ X kakovost zraka izboljšamo.

Medtem ko so alergeni prisotni vse leto, je pomlad še posebej znana po znatnem povečanju količine alergenov, ki prizadenejo veliko več posameznikov kot običajno. Občutljivost na cvetni prah je namreč najpogostejša oblika sezonske respiratorne alergijske bolezni v Evropi (po besedah Inštituta za alergije UCB). Podjetje Panasonic Heating and Cooling Solutions je s ponudbo klimatskih naprav z vgrajeno tehnologijo nanoe™ X oblikovalo idealno rešitev, ki omejuje stranske učinke spomladanskega cvetnega prahu in omogoča boljšo kakovost zraka. Omenjena rešitev je optimalno zasnovana za omejitev delovanja določenega cvetnega prahu in alergenov, kot so tisti, ki se najpogosteje pojavljajo v spomladanskem času.  Poleg tega tehnologija nanoe™ X v do 99,9 % primerov zavira tudi določene bakterije in viruse.

 

kakovost zraka panasonic naneo

Boljšo kakovost zraka v prostoru lahko dosežemo s Panasonicovimi klima napravami z napredne tehnologije nanoe™X

baner klimatske naprave

Izboljšajte kakovost zraka v zaprtem prostoru s pomočjo Panasonicove napredne tehnologije nanoe™ X

Panasonicove klimatske naprave s tehnologijo nanoe™ X delujejo na podlagi proizvajanja hidroksilnih radikalov (OH), ki jih obdaja nano delec vode za zagotavljanje čistejšega zraka. Učinkovitost zaviranja virusov/bakterij je posledica širokega območja proizvodnje OH, ki omogoča nastanek 4.800 milijard OH na sekundo. OH povzročijo oksidacijo organskih delcev in bakterij v atmosferi, s čimer učinkovito zavirajo njihovo prisotnost v zraku, zaradi česar je je kakovost zraka boljša in zrak bolj varen za dihanje. Višja koncentracija OH-radikalov pomeni, da poteka še večje odstranjevanje onesnaževalcev za še bolj sveže okolje.


  • Popolna rešitev za pogoste spomladanske alergene
  • Določene alergene, bakterije in viruse zavira v do 99,9 % primerov
  • Zmanjšuje neprijetne vonjave v prostoru

 

kakovost zraka klima panasonic naneo

Panasonicova klima naprava z vgrajeno tehnologijo nanoe™ X

Ta napredna tehnologija deluje, tudi kadar klima naprava ne ogreva ali hladi, z namenom odstranjevanja cvetnega prahu, onesnaženja, gliv, virusov in celo cigaretnega dima iz zraka. Vse to za zagotavljanje stroškovno učinkovite celoletne rešitve. Prav tako iz prostora odstrani neprijetne vonjave za omejitev nastajanja plesni in bakterij. Tehnologija nanoe™ X je dovolj majhna, da prodre v oblačila, s čimer prav tako zavira cvetni prah, plesen in neprijetne vonjave.

Tehnologija nanoe™ X je standardna funkcija v Panasonicovih klimatskih napravah Etherea za stanovanjske prostore in v enotah s talno konzolo. Tehnologija je na voljo tudi v Panasonicovi ponudbi izdelkov za komercialne prostore, vendar gre za izbirno funkcijo v kaseti 90 : 90, skozi leto pa bo vgrajena v številne notranje enote.

Za več informacij glede rešitev, ki uporabljajo tehnologijo, in za njene dodatne koristi obiščite spletno mesto www.aircon.panasonic.eu.

Panasonic marketing Europe GMBH

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI