Popolna, okolju prijazna kombinacija KWB ogrevanja na pelete, polena in sekance ter KWB solarni sistem

Kdor se želi ogrevati okolju prijazno in gospodarno, stavi na kombinacijo les in solar. Les je trajnostno, regionalno in CO2 nevtralno gorivo. Sončna energija je brezplačna.

 

Kdor se želi ogrevati okolju prijazno in gospodarno, stavi na kombinacijo les in solar. Les je trajnostno, regionalno in CO2 nevtralno gorivo. Sončna energija je brezplačna.

 

KWB_Easyfire_kotel_1

 

Globalno segrevanje z naraščajočimi izpusti toplogrednih plinov samo pridobiva na vplivu na človeštvo. Vsekakor se posameznik, ki izrablja sončno energijo za pripravo sanitarne vode ali za podporo ogrevanju, popolnoma izogne izpustom toplogrednega plina ogljikovega dioksida (CO2). Solarna tehnika je namreč najčistejši način pridobivanja toplote in aktivni prispevek k varovanju ozračja. Sonce nas na žalost skozi celotno leto ne uspe preskrbeti z zadostno količino toplote za ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode. Dovolj velik solarni sistem pa lahko prevzame celotno pripravo tople sanitarne vode v prehodnem in poletnem času. S tem prihranimo na stroših ogrevanja istočasno pa se podaljša življenjska doba vaše ogrevalne naprave.

 

kwb comfort solar

 

Idealna kombinacija
S KWB solarnimi napravami pokrivate za pripravo vode do 60 odstotkov potrebe po topli sanitarni vodi. Pri podpori ogrevanju pa celo 40 odstotkov celotne potrebe po toploti. KWB solarni sistem tako pripomore k povečanju celotne učinkovitosti vašega ogrevalnega sistema. Glede na željeno udobje vašo KWB solarno napravo najprimerneje dopolnjujejo ročno polnjeni kotel na polena KWB Classicfire, popolnoma avtomatizirani kotli na sekance in pelete KWB Multifire ali popolnoma avtomatizirani koteli na pelete KWB Easyfire.

 

kwb solar ogrevanje

Na voljo so različni paketi KWB EasySun, ki so namenjeni pripravi tople sanitarne vode ter različni paketi KWB MultiSun za podporo ogrevanju. Vsi paketi so na voljo s pokončnimi ali ležečimi kolektorji KWB FlexiSun.

 

Dodatne informacije: KWB ogrevanje na biomaso:

T: +386 (0) 3 839 30 80,

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI