Kakovost na prvem mestu

Z dolgoletnim razvojem Marlesovih hiš kupcem zagotavljajo le najboljše.S pridobljenimi certifikati podjetje Marles hiše d.o.o. dokazuje vrhunsko in preverjeno kakovost, s čimer si utrjuje vodilno vlogo na področju montažnih objektov.S certifikatom

Z dolgoletnim razvojem Marlesovih hiš kupcem zagotavljajo le najboljše.

S pridobljenimi certifikati podjetje Marles hiše d.o.o. dokazuje vrhunsko in preverjeno kakovost, s čimer si utrjuje vodilno vlogo na področju montažnih objektov.

S certifikatom Passivhaus Inštituta iz Nemčije in švicarskim certifikatom MINERGIE, ter s pridobljenim evropskim tehničnim soglasjem podjetje Marles hiše d.o.o.  dokazuje, da so vodilni na področju montažnih objektov, njihovi proizvodi pa dosegajo najvišja merila pri gradnji montažnih lesenih, nizkoenergijskih in pasivnih objektov.

 

marles_Omega

 

Certifikat Inštituta Passivhaus in certifikat Minergie

Pasivna hiša, za katero je podjetje Marles pridobilo certifikat priznanega nemškega inštituta Pasivhaus, po svoji obliki ni povsem tipična pasivna hiša. Gre namreč, na videz, za povsem običajno enodružinsko hišo, primerno za prav vsako okolje.

Marles se je v svojem delovanju usmeril tudi na  tuje trge, predvsem Avstrijo, Nemčijo, Italijo, Švico in Francijo. Za gradnjo visoko učinkovitih nizkoenergijskih objektov na švicarskem trgu so pridobili certifikat MINERGIE. Gre za nadstandardni certifikat za gradnjo visoko učinkovitih nizkoenergijskih objektov.  Marlesova hiša zato izpolnjuje vse mednarodne pogoje za nizkoenergijsko in pasivno gradnjo.

V Marles hišah so še posebej ponosni, da so eden od redkih evropskih proizvajalcev montažnih lesenih hiš, ki ima v skladu z Direktivo o gradbenih proizvodih Evropske unije pridobljeno evropsko tehnično soglasje, ki je osnova za označevanje hiše z znakom CE in je popotni list za prodajo gradbenih proizvodov v Evropski uniji.

 

Zgovorno je tudi dejstvo, da je Marles navedeno Evropsko tehnično soglasje pridobil že leta 2008 pri pooblaščenem inštitutu ÖSTERREICHISCHES INSTITUT FÜR BAUTECHNIK v Avstriji.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI