Daikin Evropa je lansiral eno najbolj učinkovitih toplotnih črpalk, ki poskrbi tako za ogrevanje doma kot tople vode

Daikin Evropa je lansiral eno najbolj učinkovitih toplotnih črpalk, ki poskrbi tako za ogrevanje doma kot tople vode

S številnimi novostmi, ki jih podjetje DAIKIN nenehno razvija na tržišču in s tem dviguje standarde energetske učinkovitosti in sodobnih designov, so v teh jesenskih dneh za vse stranke pripravili še prav posebno nagradno igro. Kar devetim srečnežem bodo povrnili stroške nakupa Daikin Altherma toplotne črpalke. Poleg tega pa so v podjetju DAIKIN ponosni, saj so na tržišče vnovič lansirali novost, in sicer novo Daikin Altherma monoblok toplotno črpalko, ki predstavlja eno najbolj energetsko učinkovitih rešitev danes na trgu.

 

daikin altherma toplotna črpalka ogrevanje hiše

Na voljo v 5 kW in 7kW omenjena novost na tržišču prinaša zmogljivosti vse do 55 ° C  pretoka temperature, z vodilnim COP blizu do 5 (pri A7 / W35). Ker vsebuje popolnoma zaprt hladilni krogotok in zahteva le vodne priključke, se lahko nova Daikin Altherma LT monoblok naprava vgradi s katerim koli serviserjem. Sistem zdaj ponuja večjo zmogljivost pri nižjih temperaturah kot prejšnji model, z manj kot 10 % padcem ogrevalne zmogljivosti pri -2 ° C. Z dobro zaščito pred vremenskimi vplivi pa nam naprava omogoča tudi zanesljivo delovanje in sposobnost ogrevanja vse do -25C. Nova DAIKIN toplotna črpalka tako omogoča konstantno ogrevanje in toplo vodo za gospodinjstva skozi vse leto.

 

Prostorsko varčna zasnova

Kompaktna in majhna zasnova (v735 x š1085 x g360mm) za Daikin Altherma LT monoblok toplotno črpalko je bila razvita za lokacije, kjer je prostor omejen. Gre za pametno izbiro za prav vsako gospodinjstvo, saj je DAIKIN z  uvedbo nove Daikin Altherma LT monoblok naprave še naprej utrdil svoj položaj vodilnega proizvajalca energijsko učinkovitih sistemov, ter tako zadovoljil potrebe posameznikov, ponudnikov socialnih stanovanj in inštalaterjev.

 

daikin altherma toplotna

 

Z veliko Daikin nagradno igro do povrnitve stroškov nakupa Daikin Altherma toplotne črpalke

Vsi tisti, ki boste med 8. septembrom in 23. oktobrom 2015 postali ponosni lastniki nove DAIKIN Altherma toplotne črpalke, boste lahko odšli v žrebanje za povrnitev stroškov vašega nakupa tako notranje kot zunanje enote. Le posredujte skeniran račun vašega nakupa Daikin Altherma toplotne črpalke pri pooblaščenem distributerju in odšli boste v žreb, kjer bodo kar 9-im srečnežem stroške nakupa DAIKIN Altherma toplotne črpalke v celoti povrnili. Popolno prijavo oddajte na info obrazcu, ki ga lahko prejmete pri pooblaščenih Daikin distributerjih za Slovenijo.

daikin facebook stran nagradna igra

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI