Stenski varčni konvektorski radiatorji so še vedno najbolj razširjen sistem električnega ogrevanja, na katerega prisega mnogo gospodinjstev. Ponudba radiatorjev na trgu se je v zadnjem času zelo razširila in prinesla zares veliko izbiro, o tem se lahko prepričate tudi na www.elektricnoogrevanje.si. V članku, ki ga berete, predstavljamo novosti na tem področju, to so radiatorji Airelec Airevo in Adeos ter Airelec Excellance.

 

koop ogrevanje Airevo Ambiance

Radiatorji Airelec Airevo in Adeos združujejo tri načine ogrevanja: IR-sevanje, konvekcijo in akumulacijo. To je kombinacija, ki je bila razvita z enim samim ciljem: da uporabniku nudi vrhunsko bivalno udobje in prihranek pri porabi električne energije.

 

 

koop ogrevanje Ambiance Aixance

Radiatorji Airelec Excellance so IR-radiatorji s čistimi in modernimi linijami, ki se prilegajo v vsak prostor. Patentirani IR-grelni element Airalu Silence® zagotavlja visoko bivalno udobje, skupaj z natančnim termostatom in časovnim programatorjem pa je ekonomičnost sistema zagotovljena.

 

Kakšno moč radiatorjev potrebujem?
Da boste lažje ugotovili katera moč radiatorja je, glede na vrsto izolacije in velikost vašega ogrevalnega prostora najprimernejša, smo pripravili tabelo učinka ogrevanja.

 

koop Radiatorji Airelec

 

Prednosti električnih radiatorjev AIRELEC:
1.   Enostavna montaža brez gradbenih.
2.   Nizka začetna investicija – opremljate lahko prostor za prostorom.
3.   Dobro razmerje med potrošnjo energenta in močjo ogrevanja – zagotovljena je nizka poraba in visok izkoristek.
4.   Ni vzdrževanja.
5.   Delovanje je neslišno.
6.   Ni emisij v okolje.
7.   Idealni za objekte, ki jih ogrevate le občasno.
8.   Vsak radiator ima vgrajen elektronski termostat in časovni programator.
9.   Možnost upravljanja ogrevanja z mobilnim telefonom (dokup GSM ali Wifi krmilnika).
10. Ni nevarnosti pred zmrzaljo.

 

UČINEK OGREVANJA

MOČ (W)

SLABA IZOLACIJA OBJEKTA

SREDNJA IZOLACIJA OBJEKTA

DOBRA IZOLACIJA OBJEKTA

500

5,0 m²

6,5 m²

8,5 m²

1000

9,0 m²

14,0 m²

17,0 m²

1500

14,5 m²

18,0 m²

24,0 m²

2000

19,0 m²

28,0 m²

33,0 m²

2500

24,0 m²

33,0 m²

40,0 m²

Podatki v tabeli so zgolj informativni in veljajo za prostore, višine 2,5 m. Za točen izračun je potrebno upoštevati še lego in orientiranost objekta, izolacijo objekta, število oken in vrat, itd.

 

Za natančnejši izračun moči električnih radiatorjev Airelec nas pokličite na brezplačno tel. št. 080 73 07 ali pišite na info@koop.si. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali pretehtati vse možnosti za vaš dom, da bo ogrevanje kar najbolj optimalno.

 


Kontaktirajte ponudnika KOOP d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe ali za odgovor ustreznega strokovnjaka. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Podobni članki

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Kalkulator Oceni prihranek energije je novo priročno večnamensko spletno orodje, ki vam pojasni koliko prihranite s prehodom na novi energent, novi ogrevalni sistem, sončno elektrarno in električni avto.

Prodajo gradbenega materiala v aprilu rešuje spletna trgovina. Vendar, ker so storitve za izvedbo gradbenih del v poseljenih zgradbah od sredine marca zaustavljene, bodo gospodarske posledice...

Večina investitorjev se sprašuje ali je cena sončne elektrarne sprejemljiva za slovenski žep ter koliko prihranimo. Odgovore nam je pojasnil predstavnik podjetja Enertec, Peter Kumer, soustanovitelj blagovne znamke...

ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.