Med tipične znanilce pomladi, kot so zvončki in trobentice, sodi tudi že tradicionalni hišni sejem podjetja REAM. Namenjen je vsem, ki se odločate za nakup klimatske naprave, toplotne črpalke ali prezračevalnega sistema, ter arhitektom in projektantom, ki želijo več informacij o tem kako te naprave optimalno vključiti v svoj načrt stanovanjske ali poslovne zgradbe.

 

Zakaj priporočajo obisk sejma?

Priporočajo ga v primeru, da potrebujete hlajenje za vroče poletne dni, razmišljate o spremembi načina ogrevanja ali ste v fazi gradnje nove hiše in želite najboljše ogrevanje, hlajenje in prezračevanje v vašem domu. Na hišnem sejmu podjetja Ream so na voljo individualna svetovanja. Svetovalci skupaj z vami poiščejo najboljšo rešitev za vašo hišo ali poslovni objekt, ki vam bo v prihodnosti prinesla veliko zadovoljstva pri uporabi ter vam prihranila čas in denar. Zavedajo se, da so to dolgoročne investicije, ki jih je potrebno predhodno dobro premisliti.

 

HIŠNI SEJEM REAM 2020

 

V prodajnem programu imajo kvalitetne naprave, za katere so prepričani, da bodo dosegla pričakovanja kupcev. Na razstavnem prostoru si boste tako lahko ogledali naprave proizvajalcev Mitsubishi Electric (klimatske naprave, toplotne črpalke Ecodan, Zubadan), prezračevalne naprave Lossnay in klimatske naprave Kaysun.

 

pasica aplikacija

 

Ste arhitekt, projektant ali monter?

Hišni sejem je idealna priložnost tudi za projektante in monterje, ki se pri načrtovanju zgradb odločajo, katere sisteme za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje naj uporabijo. Sodelovanje ponudnika sistema s projektantom in monterjem je ključnega pomena za zadovoljstvo kasnejših uporabnikov. S svetovalci se boste lahko pogovorili o vizijah, pomagali vam bodo izbrati sistem, ki se bo v te vizije odlično vklopil.

 

HIŠNI SEJEM REAM produkti mitsubishi kaysun

 

V podjetju Ream d.o.o. priporočajo, da monterji in projektanti na sejem pripeljejo svoje kupce, saj bodo omogočena individualna svetovanja, prav tako pa si bodo lahko sami ogledali ponudbo produktov Mitsubishi Electric, Kaysun in izvedeli več o blagovni znamki Climavenete.

 


Kje jih najdete?

Vabljeni na hišni sejem, ki bo potekal od 3. do 6. marca 2020 med 10. - 18. uro v razstavnih prostorih Ream d.o.o., Špruha 19 v Industrijski coni Trzin.

HIŠNI SEJEM REAM LOKACIJA

Dosegljivi so tudi na številko 080 98 98 ali na e-naslovu info@ream.si. Ponudbo produktov si prav tako lahko ogledate na spletni strani www.ream.si.


 

 


Kontaktirajte ponudnika REAM d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe ali za odgovor ustreznega strokovnjaka. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Podobni članki

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Kalkulator Oceni prihranek energije je novo priročno večnamensko spletno orodje, ki vam pojasni koliko prihranite s prehodom na novi energent, novi ogrevalni sistem, sončno elektrarno in električni avto.

Prodajo gradbenega materiala v aprilu rešuje spletna trgovina. Vendar, ker so storitve za izvedbo gradbenih del v poseljenih zgradbah od sredine marca zaustavljene, bodo gospodarske posledice...

Večina investitorjev se sprašuje ali je cena sončne elektrarne sprejemljiva za slovenski žep ter koliko prihranimo. Odgovore nam je pojasnil predstavnik podjetja Enertec, Peter Kumer, soustanovitelj blagovne znamke...

zdrava hisa

ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.