Hydroflow prekristalizator za čisto vodo

Naprava za čiščenje vode HYDROFLOW

HydroFlow – trajna zaščita pred umazanijo v vodi

Naprava za čiščenje vode HYDROFLOW je za okolje in človeka povsem naravna oblika čiščenja vode, odlična za vgradnjo v vašem domu ali v večjih objektih, kjer se v sistemih za ogrevanje ali cevnih inštalacijah v večjih obratih v industriji, kopališčih, javnih ustanovah, bolnišnicah mora zagotoviti čisto in neoporečno vodo.

 

KONIK hydrofow

 

Korak do čiste pitne vode brez kemikalij

Tehnologija HYDROFLOW deluje popolnoma brez kemikalij, na principu signala HYDROPATH. Uniči 99,99% bakterij in alg in ne deluje na principu dezinfekcijskih sredstev. Ker se v cevnih razvodih v zgradbah nabirajo bakterije in umazanija  s t.i. osmozo sile vode povzročimo, da se bakterije povsem uničijo.  HYDROFLOW sistem čiščenja vode je plod razvoja angleškega podjetja Hydropath Technology Ltd. 

Predstavljamo vam delovanje sistema za domačo, hišno uporabo zaščite cevnih inštalacij Hydroflow HS38:

 

 

HydroFlow – trajna zaščita pred vodnim kamnom

Trda voda ima visoko vsebnost mineralov – visoke koncentracije (Ca2, Mg2 + ionov). Učinek kamna ima v ceveh več, težko popravljivih neugodnih vplivov. Vodni kamen v hišah zmanjšuje moč ogrevanja ogrevalnega sistema in pretok vode ter s tem povečuje stroške ogrevanja, povzroča blokade ter puščanje in okvare na ceveh in armaturah, v večjih industrijskih in proizvodnih obratih pa ogroža delovni proces. Klasični postopki čiščenja cevi zahtevajo uporabo dragih in nevarnih kemikalij. Z uporabo t.i. hydroflow tehnologije preprečimo težave in nimamo potrebe po velikih posegih v cevno inštalacijo. HydroFlow sistem nevtralizatorja vodnega kamna je primeren za domačo uporabo v gospodinjstvu, hkrati pa dopušča reševanje težav z vodo v večjih industrijskih, kopaliških in drugih obratih. Kakovost sistema je potrjena s številnimi referenčnimi primeri vgradnje tudi v bolnišnicah, šolah, kopališčih.

 

KONIK Signal Hydropath prej potem

 

HydroFLOW zaščita pred vodnim kamnom in umazanijami hkrati preprečuje nastajanje vodnega kamna brez kemikalij in brez spreminjanja strukture vode. Naprava raztopi obstoječ vodni kamen s t.i. kristalizacijo. Ob tem se ustvarijo kristali, ki postopoma raztapljajo vodni kamen.

 

Mesto montaže: v hišnih aplikacijah se montira pred ogrevanjem sanitarne vode, v industriji pa po ogledu objekta. Garancija 3 leta.
Garancija na učinkovitost 6 mesecev

 

Hydropath signal – kako ga pošljemo po cevi?

Razlika med Hydropath tehnologijo in ostalimi podobnimi tehnologijami čiščenja vode je v induciranju električnega signala v vodi. V praksi se je ta tehnologija potrdila za veliko bolj učinkovito kot magnetni signal.

 

KONIK Signal Hydropath

Signal Hydropath spodbuja kalcijeve karbonatne ione da se združujejo v skupke, pri čemer gre za proces kristalizacije. Skupki se spremenijo v kristale in se lažje vežejo med seboj.

 

Tehnologija oddaja signal s povprečno frekvenco ± 150 kHz, ob tem da lahko moč impulzov reguliramo za določen delovni proces, električni tok pa potuje po celotni cevi (20W).

V Podjetju Konik d.o.o. se že dobro desetletje ukvarjajo s pripravo sanitarnih in pitnih voda v gospodinjstvih, šolah, javnih ustanovah in podjetjih. Njihovi strokovnjaki vas bodo obiskali in našli pravo rešitev za vas.

 

 

ali na strani

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI