Družba Panasonic Heating and Cooling je naznanila nov hladilni agregat toplotne črpalke Panasonic serije ECOi-W. Nova ponudba sedaj omogoča širok nabor učinkovitejših hladilnih rešitev HVAC za velike objekte, kot so hoteli, komercialni in industrijski objekti.

Novi hladilni agregati serije ECOi-W dosežejo visoke vrednosti SEER/SCOP. Povprečna vrednost SEER znaša 3,85, povprečna vrednost SCOP pa 3,32. Serija hladilnih agregatov ECOi-W je na voljo v različnih velikostih, omogoča zmogljivost ogrevanja in hlajenja od 20 do 210 kW, ter izjemno energetsko učinkovitost. Gre za hladilne agregate z izredno tihim delovanjem, ki so optimizirani za enostavno servisiranje in vzdrževanje.

 

panasonic ecoi w

Nov razred Panasonic hladilnih agregatov je opremljen z visoko kakovostnimi sestavnimi deli - to so posebne tuljave za omejevanje odmrzovanja, s kompleti za nizko raven hrupa in premazom proti koroziji Blue Fin, ki je na voljo kot standardna oprema.

Celotna serija agregatov je združljiva za delovanje v oblaku za priročno daljinsko upravljanje in optimizacijo stroškov. Pri velikostih od 140 do 210 kW je delovanje v oblaku del standardne opreme. Serija je povezljiva z uveljavljenimi sistemi upravljanja zgradb (BMS) in sistemi VRF.

 baner toplotne crpalke

 

Optimalno delovanje v vseh vremenskih razmerah

Serija Panasonic ECOi-W deluje v načinu ogrevanja pri zunanjih temp. do −17 °C, v načinu hlajenja pa pri temp. do 50 °C.  Zahvaljujoč zasnovi s tuljavo za omejitev odmrzovanja je dosežena vrednost COP največ 15 % višja od standardne tuljave. Vsak par tuljav je mogoče odmrzniti, medtem ko drugi par tuljav deluje v načinu ogrevanja. Ta izmenični cikel odmrzovanja zagotavlja stabilno toplo vodo tudi pri nizkih temperaturah. Največji razpon izhodne temperature vode za ogrevanje je 50 °C in 55 °C za velikosti naprav od 140 do 210 kW.

Vsak model agregata je opremljen s preprosto, uporabniku prijazno upravljalno ploščo za nadzor nad vhodno temperaturo vode, samodejno testiranje delovanja ter nočno zmanjšano delovanje (zmanjšano porabo energije in nižjo stopnjo hrupa).

 

Zasnova toplotne črpalke po meri naročnika

Rešitve je mogoče popolnoma prilagoditi individualnim zahtevam stranke. Ta pristop zagotavlja popolno rešitev hlajenja in ogrevanja za hotele, pisarne in industrijske zgradbe s še tako neobičajnimi zahtevami.

Skupaj s predstavitvijo novega hladilnika toplotne črpalke serije ECOi-W so oblikovali tudi nov katalog z podrobneje predstavljenimi inovacijami HVAC družbe Panasonic.

 


Kontaktirajte ponudnika Panasonic marketing Europe GMBH
   
Ime in priimek:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe ali za odgovor ustreznega strokovnjaka. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Podobni članki

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Večina investitorjev se sprašuje ali je cena sončne elektrarne sprejemljiva za slovenski žep ter koliko prihranimo. Odgovore nam je pojasnil predstavnik podjetja Enertec, Peter Kumer, soustanovitelj blagovne znamke...

ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.