JUB najstarejši proizvajalec zidnih barv v Sloveniji

JUB 50-letnico blagovne znamke JUPOL letos na poseben način obeležuje s humanitarnostjo ter kot družbeno odgovorno podjetje tako izkazuje spoštovanje do kupcev, partnerjev in okolja. Predvsem pa s tem izraža veliko mero tenkočutnosti do najbolj ranljivih skupin.

 

Popotovanje vedra JUPOL čez 10 evropskih držav

Jubove humanitarne aktivnosti so v letu 2019 povezane s posebnim popotovanjem vedra JUPOL, ki bo v dobrih dveh mesecih opravilo več kot 5.000 kilometrov dolgo pot skozi 10 držav. Potovanje poteka z vozilom Nissan Navara, pričelo pa se je na prvi pomladni dan v Severni Makedoniji ter zatem na Kosovem. V aprilu je nadaljevalo pot po Črni gori, Srbiji in Bosni in Hercegovini. V maju bo vedro prepotovalo številna mesta na Hrvaškem, Madžarskem, Slovaškem in Češkem, v začetku junija pa zaključilo pot v Sloveniji.

 

JUPOL 10 drzav

Vedro Jub bo prepotovalo vsaj 5.000 km čez 10 evropskih držav

 

Pomoč izrednemu številu javnih ustanov in posameznikov

V Severni Makedoniji so z barvami JUPOL podprli 5 javnih ustanov ter na Kosovu prebarvali 50 večjih zidnih površin v različnih javnih ustanovah. V Črni gori barve podarjajo zdravstvenim domovom, šolam in ustanovam za otroke s posebnimi potrebami.

V Srbiji letos v sodelovanju z Rdečim križem potekata dve Jubovi humanitarni akciji. Zbirajo se sredstva za letovanje 50 otrok iz socialno ogroženih družin, ki jih bodo naslednje leto namestili v kampu Baoši}i v Boki Kotorski. JUB podarja tudi potrebne materiale za sanacijo 50 objektov v Beogradu, 50 mladostnikom pa bo podjetje omogočilo šolanje na delavnicah, kjer bodo kot vajenci uporabljali JUB-ove materiale in najbolj prizadevnim ponudili tudi zaposlitev.

V Bosni in Hercegovini bodo med popotovanjem vedra, ki bo obiskalo sedem večjih mest, ter drugod po državi ob sodelovanju lokalnih skupnosti in tamkajšnjih trgovcev z gradbenimi materiali, z barvami obdarili 50 javnih ustanov.

Na Hrvaškem bodo 50 vrtcem razen barv podarili tudi izdelke drugih blagovnih znamk iz JUB-ovega proizvodnega programa. Na Madžarskem bodo z barvami obdarili velike družine s tremi otroki, JUB-ovi zaposleni pa bodo v enem od madžarskih mest prebarvali eno od javnih ustanov. Tudi na Češkem bodo pozornost posvetili socialno ogroženim družinam, na Slovaškem pa v sodelovanju z eno izmed humanitarnih organizacij podarili barve raznim ustanovam ter enega od objektov prebarvali.

 

JUPOL nagrade

 

V Sloveniji se je JUB z željo, da bi razveselil čim več otrok, povezal z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje. V okviru projektov Botrstvo v Sloveniji in Veriga dobrih ljudi, ki potekata pod njihovim okriljem, so se  humanitarne aktivnosti pričele v mesecu aprilu in se bodo nadaljevale vse do jeseni. JUB bo v sodelovanju z ZPM Ljubljana Moste – Polje 50 socialno ogroženim družinam podaril barvo JUPOL za obnovo stanovanj, v maju pa bodo zaposleni v JUB-u prebarvali počitniški dom Vila Šumica v Kranjski gori, kjer letujejo otroci iz vse Slovenije.


Kontaktirajte ponudnika Jub d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe ali za odgovor ustreznega strokovnjaka. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Podobni članki

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Kalkulator Oceni prihranek energije je novo priročno večnamensko spletno orodje, ki vam pojasni koliko prihranite s prehodom na novi energent, novi ogrevalni sistem, sončno elektrarno in električni avto.

Prodajo gradbenega materiala v aprilu rešuje spletna trgovina. Vendar, ker so storitve za izvedbo gradbenih del v poseljenih zgradbah od sredine marca zaustavljene, bodo gospodarske posledice...

Večina investitorjev se sprašuje ali je cena sončne elektrarne sprejemljiva za slovenski žep ter koliko prihranimo. Odgovore nam je pojasnil predstavnik podjetja Enertec, Peter Kumer, soustanovitelj blagovne znamke...

zdrava hisa

ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.