Kapilarna vlaga v hiši

Kapilarna vlaga v hiši

Izvrstno preprečevanje vlage na izvoru

Life-kit je elektronska naprava, ki deluje na principu elektroosmoze. Za njeno delovanje je potrebno namestiti sondo (kovinski trak) na nosilne stene hiše,  čim nižje, običajno v višini talne obrobe. Sistem s prehajanjem rahlega električnega toka med sondo (kovinskim trakom) in ozemljitvijo (terenom) zaradi efekta elektroosmoze seli molekule vode, ki bi drugače zastajali pod temelji in izhlapevali v naše prostore, proti terenu izven obsega stavbe, kjer vstopajo v naravni ciklus izhlapevanja ali absorpcije z vegetacijo.

 

 

poting life kid soba

Sistem s sušenjem terena pod stavbo, ustvarja hidroizolacijo in ščiti stavbo pred vlažnim terenom in  kapilarno vlago.            

 

 

 

Life-kit ne škoduje zdravju saj ne ustvarja elektromagnetnega polja

Glede na to, da je montaža hitra in enostavna (potrebujete le nekaj spretnost in naredili boste sami), vam za optimalno delovanje in doseganje najboljših rezultatov nudimo naše izkušnje brez, da bi vas s tem vezali k nakupu.

 

 

poting life kid nacrt

 

Za natančno oceno stanja potrebujemo tloris/načrt obravnavanega stanovanja/zgradbe na katerem označimo poškodovana področja, vrsto materiala, ki je uporabljen za temelje (opeka, apno,lehnjak, kamen, cement…), višino tlaka glede na zunanji teren, prisotnost nasprotnih/dvojnih sten in sten obloženih s keramičnimi ploščicam, prisotnost sosednjih zgradb, pločnikov, terena/travnika, ter nekaj fotografij, ki prikazujejo problem/stanje, da bi razumeli ali vlaga prihaja iz tal ali je zgoščena blizu stropa, na tlorisu označite njihovo mesto.

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI