Obisk sejma vam lahko prihrani ogromno časa in živcev. MOS Dom – vse za gradnjo in obnovo doma med 11. in 16. septembrom v Celju.

Dom. Ljudje ga preprosto potrebujemo. Potrebujemo svoj prostor, svoje intimno in varno zavetje. Nevede ga iščemo, gnezdimo in v mislih gradimo, hrepenimo po trenutku, ko nas prevzame občutek, da smo končno doma. Za ene prostorna hiša v urbanem naselju, za druge hiška na robu gozda ali obvladljivo veliko stanovanje, v katerem te prebuja jutranji vrvež mestnih ulic. Vsak ima svojega. Nosi ga v sebi, gradi in dopolnjuje vse do trenutka, ko ideja prerase v projekt.

 

celjski sejem 1

 

A kako se lotiti izgradnje ali prenove? Katere dejavnike upoštevati, katerim smernicam slediti, s kom sodelovati in katere materiale uporabiti, da bo vaš novi dom prostor, v katerem boste bivali svobodno in konec koncev tudi varčno.

Gradnja ni mačji kašelj in zbiranje informacij o gradbenih in stanovanjskih rešitvah, ki na tržišču obstajajo je dolgotrajen proces. Drastično ga lahko skrajšate z obiskom sejma, ki ponuja gradbene in stanovanjske rešitve. Sejem ponuja možnost, da se v enem dnevu seznanite s širokim naborom ponudbe, razstavljavci pa vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja in strahove. Ponudbo razstavljavcev pogosto spremlja tudi obsejemsko dogajanje, kjer je poskrbljeno za zabavo otrok in dobro hrano, razstavljavci pa ponujajo sejemske popuste s katerimi lahko privarčujete, kar pri gradnji doma ni zanemarljiva reč.

 

celjski sejem kamin

 

Tako bo tudi na letošnjem 51. MOS-u med 11. in 16. septembrom v Celju.

 

pasica aplikacija

 

Z vprašanji se boste lahko obrnili tudi na neodvisne strokovnjake v kar treh svetovalnicah, od katerih bo ena namenjena gradnji, ena notranjemu opremljanju in ena prav energetskim rešitvam. Spremljala jih bodo predavanja z aktualnimi problematikami s posameznega področja.

 

celjski sejem gradnja

 

Sedem sejemskih dvoran bodo na celjskem sejmišču namenili gradnji in obnovi doma. Predstavljena bo vsa ponudba stavbnega pohištva, garažnih vrat, pohištva in notranje opreme, ogrevalnih in prezračevalnih sistemov, strešnih kritin, opreme za vrt, manjkale ne bodo strešne kritine, kamini in peči. Seznam razstavljavcev, ki jih lahko iščete tudi po področjih, si lahko ogledate na spletni strani www.ce-sejem.si .

Namenite letos en dan obisku sejma z družino, se informirajte o ponudbi na tržišču, svoje otroke pa med tem zaposlite v outdoor parku ali drugih aktivnostih, ter tako prihranite mnogo časa in energije.

 


Kontaktirajte ponudnika Celjski sejem d.d.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe ali za odgovor ustreznega strokovnjaka. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Podobni članki

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Kalkulator Oceni prihranek energije je novo priročno večnamensko spletno orodje, ki vam pojasni koliko prihranite s prehodom na novi energent, novi ogrevalni sistem, sončno elektrarno in električni avto.

Prodajo gradbenega materiala v aprilu rešuje spletna trgovina. Vendar, ker so storitve za izvedbo gradbenih del v poseljenih zgradbah od sredine marca zaustavljene, bodo gospodarske posledice...

Večina investitorjev se sprašuje ali je cena sončne elektrarne sprejemljiva za slovenski žep ter koliko prihranimo. Odgovore nam je pojasnil predstavnik podjetja Enertec, Peter Kumer, soustanovitelj blagovne znamke...

ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.