Ljubo doma, kdor ga ima

Ljubo doma, kdor ga ima

Obisk sejma vam lahko prihrani ogromno časa in živcev. MOS Dom – vse za gradnjo in obnovo doma med 11. in 16. septembrom v Celju.

Dom. Ljudje ga preprosto potrebujemo. Potrebujemo svoj prostor, svoje intimno in varno zavetje. Nevede ga iščemo, gnezdimo in v mislih gradimo, hrepenimo po trenutku, ko nas prevzame občutek, da smo končno doma. Za ene prostorna hiša v urbanem naselju, za druge hiška na robu gozda ali obvladljivo veliko stanovanje, v katerem te prebuja jutranji vrvež mestnih ulic. Vsak ima svojega. Nosi ga v sebi, gradi in dopolnjuje vse do trenutka, ko ideja prerase v projekt.

 

celjski sejem 1

 

A kako se lotiti izgradnje ali prenove? Katere dejavnike upoštevati, katerim smernicam slediti, s kom sodelovati in katere materiale uporabiti, da bo vaš novi dom prostor, v katerem boste bivali svobodno in konec koncev tudi varčno.

Gradnja ni mačji kašelj in zbiranje informacij o gradbenih in stanovanjskih rešitvah, ki na tržišču obstajajo je dolgotrajen proces. Drastično ga lahko skrajšate z obiskom sejma, ki ponuja gradbene in stanovanjske rešitve. Sejem ponuja možnost, da se v enem dnevu seznanite s širokim naborom ponudbe, razstavljavci pa vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja in strahove. Ponudbo razstavljavcev pogosto spremlja tudi obsejemsko dogajanje, kjer je poskrbljeno za zabavo otrok in dobro hrano, razstavljavci pa ponujajo sejemske popuste s katerimi lahko privarčujete, kar pri gradnji doma ni zanemarljiva reč.

 

celjski sejem kamin

 

Tako bo tudi na letošnjem 51. MOS-u med 11. in 16. septembrom v Celju.

 

pasica aplikacija

 

Z vprašanji se boste lahko obrnili tudi na neodvisne strokovnjake v kar treh svetovalnicah, od katerih bo ena namenjena gradnji, ena notranjemu opremljanju in ena prav energetskim rešitvam. Spremljala jih bodo predavanja z aktualnimi problematikami s posameznega področja.

 

celjski sejem gradnja

 

Sedem sejemskih dvoran bodo na celjskem sejmišču namenili gradnji in obnovi doma. Predstavljena bo vsa ponudba stavbnega pohištva, garažnih vrat, pohištva in notranje opreme, ogrevalnih in prezračevalnih sistemov, strešnih kritin, opreme za vrt, manjkale ne bodo strešne kritine, kamini in peči. Seznam razstavljavcev, ki jih lahko iščete tudi po področjih, si lahko ogledate na spletni strani www.ce-sejem.si .

Namenite letos en dan obisku sejma z družino, se informirajte o ponudbi na tržišču, svoje otroke pa med tem zaposlite v outdoor parku ali drugih aktivnostih, ter tako prihranite mnogo časa in energije.

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI