Septembra se v Šempetru pri Celju odpira salon kaminov, kakršnega v Sloveniji doslej še ni bilo. Gre za salon presežnikov, saj je na približno 400 kvadratnih metrih razstavljenih več kot 30 razstavnih eksponatov, od kaminov, kaminskih peči, vrtnih kaminov, kaminskih dodatkov in ostalega materiala. Uredili so ga pri podjetju Kamini Kočevar, ki s svojo 35-letno tradicijo sodi v sam vrh slovenskih ponudnikov kaminov in kaminske tehnike.

Med številnimi slovenskimi uporabniki njihovih kaminov so si ugled pridobili z zanesljivostjo, inovativnimi rešitvami in modernim dizajnom, med tujimi partnerji pa jim njihovo strokovnost in kompetentnost priznavajo tudi največji igralci s področja kaminske tehnike, saj so jim ekskluzivno zastopstvo v Sloveniji podelili kar trije: Ruegg, Piazzetta in MCZ.

 

Kamini kocevar salon

 

Tako skupaj s prenovljenim salonom prvič v Sloveniji odpirajo tudi franšizo vodilnega proizvajalca kaminov, podjetja Ruegg. Poseben del salona je tako namenjen Ruegg Studiu, kjer je kupcem na ogled najnovejša ponudba izdelkov tega uglednega švicarskega podjetja, ki pomeni sinonim za kakovost in inovacije na področju kaminske tehnike.

Odslej imajo tudi  slovenski uporabniki možnost preveriti in primerjati različne kaminske možnosti na enem mestu, hkrati pa neposredno začutiti, kakšen je občutek ob plamenih v kaminu. Najbolj radovednim bodo pri Kaminih Kočevar omogočili celo to, da bodo v izbranem kaminu sami zakurili.

Obiskovalci bodo lahko izbirali med modernimi, tradicionalnimi, minimalističnimi ali rustikalnimi kamini, ki se harmonično vključujejo v prostor ali izstopajo kot velik kontrast. V Kaminih Kočevar so s tem salonom slovenskim kupcem kaminov približali velik izbor velikosti, oblik, funkcij in tehnik kaminov, vse z namenom, da uporabnika nazadnje pripeljejo do njegovega, povsem individualno oblikovanega kamina.

Izkoristite otvoritvene ugodnosti in jih obiščite v največjem razstavno-prodajnem salonu kaminov, KAMINI KOČEVAR na Juhartovi ulici 19 v Šempetru v Savinjski dolini, s katerim boste dali piko na i vašemu domu.

 

Več informacij najdete na spletni strani www.kamini.si .

(03) 700 17 96


Kontaktirajte ponudnika Kamini Kočevar d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe ali za odgovor ustreznega strokovnjaka. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Podobni članki

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Kalkulator Oceni prihranek energije je novo priročno večnamensko spletno orodje, ki vam pojasni koliko prihranite s prehodom na novi energent, novi ogrevalni sistem, sončno elektrarno in električni avto.

Prodajo gradbenega materiala v aprilu rešuje spletna trgovina. Vendar, ker so storitve za izvedbo gradbenih del v poseljenih zgradbah od sredine marca zaustavljene, bodo gospodarske posledice...

Večina investitorjev se sprašuje ali je cena sončne elektrarne sprejemljiva za slovenski žep ter koliko prihranimo. Odgovore nam je pojasnil predstavnik podjetja Enertec, Peter Kumer, soustanovitelj blagovne znamke...

ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.