V Panasonicu so posodobili toplotne črpalke zrak - voda serije Aquarea v monoblok izvedbi za uporabo v gospodinjstvih ali za komercialne namene, ki so tako pridobile na učinkovitosti in zmogljivosti ogrevanja, tudi pri ogrevanju vode pri nizkih temperaturah.

 

panasonic toplotna crpalka aquarea monoblok

 

 

    Simon KosičSimon Kosič, zastopnik podjetja Panasonic v Sloveniji:
Pri Panasonicu vemo, da najboljše šele prihaja. Zato naše rešitve za klimatizacijo in toplotne črpalke stalno nadgrajujemo. Nenehno iščemo načine, kako izboljšati tehnologijo in rešitve, ob katerih uporabniki privarčujejo. Naše ekipe za tehnologijo znajo predvideti potrebe prihodnosti. Prizadevamo si proizvajati manjše, tišje in učinkovitejše naprave, z izboljšanimi tehnološkimi funkcijami, ki lahko zmanjšajo porabo energije in hkrati uporabniku zagotavljajo udobje.
V prihodnjih letih dajemo večji poudarek slovenskemu tržišču. Želimo ustvariti ekipo, ki bo v podporo našim strankam po celotni Sloveniji.
 

Nove toplotne črpalke se ponašajo s kompaktno zasnovo, ki omogoča hitrejšo vgradnjo in zagotavlja preprost dostop za vzdrževanje, kar je še posebej priročno pri naknadnih vgradnjah, v primerjavi s prejšnjimi modeli pa lastnikom stanovanjskih in poslovnih objektov zagotavljajo večje prihranke pri stroških. 

 

Poleg tega se Panasonicova nova visoko zmogljiva serija toplotnih črpalk lahko pohvali z doslej najboljšima vrednostima COP (nazivni koeficient učinkovitosti) in EER (razmerje energetske učinkovitosti). Pri modelu z močjo 5 kW pri nizki temperaturi (35 °C) COP vrednost znaša 5,05, pri srednje visoki temperaturi (55 °C) pa 3,5, medtem ko ima EER vrednost 3,38. Nova serija vključuje tri modele - moči 5, 7 in 9 kW, ki bodo zadostili vsem zahtevam ogrevanega objekta.

 

baner toplotne crpalke

 

Ti so bili zasnovani za hitrejšo in prilagodljivejšo vgradnjo na račun kompaktnejše velikosti, ki pripomore k zmanjšanju stroškov vgradnje. Poleg tega pa je termostat ali krmilnik mogoče postaviti do 50 m stran od enote, kar poenostavi uporabo v gospodinjstvih, na primer v večjih prostorih odprtega tipa, kot so prodajalne, ali v primerih, da so enote vgrajene v spodnjih nadstropjih manjših stanovanjskih objektov.

 


Kontaktirajte ponudnika Panasonic marketing Europe GMBH
   
Ime in priimek:
Naslov:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe ali za odgovor ustreznega strokovnjaka. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Podobni članki

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Kalkulator Oceni prihranek energije je novo priročno večnamensko spletno orodje, ki vam pojasni koliko prihranite s prehodom na novi energent, novi ogrevalni sistem, sončno elektrarno in električni avto.

Prodajo gradbenega materiala v aprilu rešuje spletna trgovina. Vendar, ker so storitve za izvedbo gradbenih del v poseljenih zgradbah od sredine marca zaustavljene, bodo gospodarske posledice...

Večina investitorjev se sprašuje ali je cena sončne elektrarne sprejemljiva za slovenski žep ter koliko prihranimo. Odgovore nam je pojasnil predstavnik podjetja Enertec, Peter Kumer, soustanovitelj blagovne znamke...

ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.