Sistemske peči Hrovat – SPH

Investitorji se vedno pogosteje odločajo za izgradnjo nizkoenergijskih ali celo pasivnih hiš, ki so pri nas v zadnjih letih izjemno priljubljene.

NOVOST – Idealne ogrevalne naprave za moderne objekte z majhnimi toplotnimi potrebami!

 

Investitorji se vedno pogosteje odločajo za izgradnjo nizkoenergijskih ali celo pasivnih hiš, ki so pri nas v zadnjih letih izjemno priljubljene. Zaradi majhnih toplotnih potreb se pogosto poraja vprašanje, kakšno ogrevalno napravo je sploh primerno vgraditi v takšne objekte.

V Pečarstvu Hrovat iz Mengša poznamo odgovor zato smo našim kupcem pripravili novost na trgu – linijo SISTEMSKIH PEČI HROVAT oz. SPH. Sistemske peči Hrovat Vam omogočajo hitro in enostavno izbiro vrhunske peči, ki bo Vaš vir toplote in okras Vašega doma še dolga leta.

 

hrovat kamin sistemska pec sph

hrovat kamin grafVrhunska ogrevalna naprava za moderen dom

Sistemske peči Hrovat so idealna rešitev ogrevanja za nizkoenergijske in pasivne hiše, saj zaradi majhnih toplotnih moči 1 – 5 kW ne povzročijo pregrevanja prostora. So rezultat natančnega projektiranja in uporabe specialnih pečarskih materialov, kar omogoča izdelavo vrhunskih ogrevalnih naprav. Nežno sevanje toplote, ki je akumulirana v masi peči, ustvarja v Vašem domu prijetno bivalno ugodje. Sistemske peči Hrovat omogočajo ekonomičnost in popolno energetsko neodvisnost, saj so polena cenovno ugodni in lokalno dostopni energenti. Poleg tega so masivne peči na drva najbolj zanesljiv vir ogrevanja, saj delujejo tudi ob izpadu električne energije.

 

Inovativen dizajn

SISTEMSKE PEČI HROVAT imajo inovativen izgled iz masivnih litih šamotnih plošč v sivkasti barvi z značilno strukturo materiala, ki se idealno poda k moderni opremi stanovanja. Peč je lahko v celoti iz šamotnih plošč, delno ometana ali pa tudi v celoti izdelana z zaključnim pečarskim ometom. Sistemske peči Hrovat združujejo moderno tehnologijo in design z prijetnim sevanjem toplote, kot ga poznamo pri tradicionalnih lončenih pečeh.

 

hrovat prerez kamina sistemska pec sph

Sistemske peči Hrovat omogočajo najmanj 8-12 h oddaje toplote z enim nalaganjem drv. To pomeni le dva do tri nalaganja drv dnevno.

 

Tehnologija za popolno udobje

Sistemske peči Hrovat vsebujejo vrhunske tehnične rešitve, ki omogočajo optimalno ogrevanje prostorov in popolno udobje uporabnika. Kurilna vrata z dvojnim steklom omogočajo hiter toplotni efekt plamena, ki seva v prostor, hkrati pa še vedno okoli 80 % toplote ostane v notranjosti in se akumulira v materialu. Kurišče in dimovodni kanali so izdelani iz masivnih šamotnih modulov, ki optimalno akumulirajo toploto in so odporni na mehanske in toplotne obremenitve. Peč ima zunanji dovod zgorevalnega zraka, ki je lahko ročno ali avtomatsko krmiljen.

 

Več na 

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI