Inovativi, funkcionalni, varčni in sodobni

Kuhinja s štedilnikom na polena ima značaj sodobnosti in pridih tradicije. Z uporabo obnovljivih virov sledi ekološkim trendom, inovativne tehnološke rešitve kuhališča pa pomenijo tradicionalno pripravo jedi na najsodobnejši način. Kuhalna plošča je lahko izdelana iz nerjavnega jekla ali pa si izberete steklokeramično ploščo.

 

 

agni sodobni stedilnik Lohberger

 

 

Toploto štedilnika lahko izkoristite tudi za ogrevanje prostora, opazovanje plamenov vam daje občutke domačnosti in sproščenosti. Linije Lohberger obsegajo kuhinjske štedilnike za dom in gostinstvo, ter štedilnike z možnostjo centralnega ogrevanja.

Sodobna tehnologija omogoča štedilnikom na trda goriva sodobno in okolju prijazno ogrevanje in kuhanje. To omogoča inovativni, patentirani JETFIRE sistem. Združevanje plamena v snop neposredno nad kuriščem in dodatno doveden svež zrak povzročita "turbo učinek", ki povzroči dvig temperature do 1200° C.
Rezultat: plošča štedilnika se segreje bistveno hitreje, čas kuhanja se zmanjša. Hkrati se izboljša izgorevanje, emisije se zaradi tega zmanjšajo na minimum, stroški ogrevanja se zmanjšajo in uporaba štedilnika na drva je okolju bolj prijazna.

 

 

Prednosti JETFIRE sistema:
• izjemna učinkovitost izrabe goriva do 84% (izkoristek)
• nizki stroški ogrevanja
• več udobja uporabniku
• daljši čas gorenja
• višja temperatura kuhalne površine
• krajši čas kuhanja
• okolju prijazno zgorevanje
• do desetkrat manjše emisije CO
• ustreza standardu BIMSCH

 

 

Večina štedilnikov na trda goriva dovaja kisika za zgorevanje v zgorevalno komoro iz prostora, v katerem je štedilnik nameščen. Poseben model podjetja Lohberger ubira drugo pot; dela popolnoma neodvisno od zraka v prostoru, saj je absolutno zatesnjeno varjen in ima osrednji dovod zraka. Potrebnega kisika za zgorevanje se v zgorevalno komoro torej ne dovaja iz prostora, ampak v celoti iz zunanjosti.

 

 

agni stedilnik Lohberger

 

pasica aplikacija

Za še posebej udobno in prijetno bivanje poskrbijo najnovejši štedilniki v kombinaciji polen in peletov. Ob uporabi sobnega termostata bo vaš štedilnik samodejno poskrbel za prijetno temperaturo v prostoru. Štedilniki Lohberger so inovativna rešitev za sodobni trajnostni življenjski slog.

Lohberger je prvo podjetje, ki je za štedilnik na drva prejelo avstrijsko okoljsko priznanje. Štedilniki LOHBERGER so tudi dvakratni dobitnik nagrade Plus X Awards. S tem se dokazano uvrščajo med najkakovostnejše in v skladu s časom oblikovane izdelke.


 

Več na www.lohberger.agni.si  


Kontaktirajte ponudnika Agni d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe ali za odgovor ustreznega strokovnjaka. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Podobni članki

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Kalkulator Oceni prihranek energije je novo priročno večnamensko spletno orodje, ki vam pojasni koliko prihranite s prehodom na novi energent, novi ogrevalni sistem, sončno elektrarno in električni avto.

Prodajo gradbenega materiala v aprilu rešuje spletna trgovina. Vendar, ker so storitve za izvedbo gradbenih del v poseljenih zgradbah od sredine marca zaustavljene, bodo gospodarske posledice...

Večina investitorjev se sprašuje ali je cena sončne elektrarne sprejemljiva za slovenski žep ter koliko prihranimo. Odgovore nam je pojasnil predstavnik podjetja Enertec, Peter Kumer, soustanovitelj blagovne znamke...

ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.