Toplota ki ugaja

Električno ogrevanje MySun Grelna preproga in grelna folija IR-GRELNI PANELI

Električno ogrevanje

Vas hladi, ko hodite bosi po mrzlih tleh? Investirajte v električno talno gretje in uživajte v vrhunskem udobju in toplih korakih povsod, kjer si to želite. Ogrevanje z grelnimi kabli in grelnimi folijami deluje na veliki površini in z nizko temperaturo, zato zagotavlja v primerjavi z visokotemperaturnim načinom ogrevanja izredno velik izkoristek. Talno ogrevanje namreč ne pušča »mrtvih kotov«, tla so ogreta po vsej površini enakomerno, tudi pod pohištvom. Takšen način ogrevanja je še zlasti učinkovit v kopalnicah, kjer je korak z bosimi nogami po ogretih tleh prav blagodejen.

 

koop talno ogrevanje mysun

 

Grelna preproga in grelna folija

Grelne preproge so najbolj razširjen sistem električnega talnega ogrevanja, primeren za vse pohodne površine. Polaga se v estrih, izravnalno maso ali ustrezno lepilo. Grelna folija pa je prava izbira za laminatne, lesene in druge plavajoče pode. Folijo se polaga brez lepljenja. Grelne preproge in grelne folije so dobavljive v različnih dimenzijah in močeh.

Zunanja uporaba

Ob ogrevanju notranjih prostorov je talno električno ogrevanje primerno tudi za zunanjo uporabo, za preprečevanje zmrzali ali za taljenje snega in ledu na dovozih, pločnikih, dvoriščih, pa tudi na strehah, žlebovih, žlotah. Na izbiro so tudi namenski grelni kabli za preprečevanje zmrzali cevovodov in podobno.

 

baner elektricno ogrevanje

IR-GRELNI PANELI

Talno gretje se odlično dopolnjuje tudi z infrardečimi grelnimi paneli, ki so idealna rešitev za zdrav, varčen in cenovno ugoden vir toplotne energije. Zavedanje o pozitivnih lastnostih in prednostih električnega ogrevanja je pri nas vsak dan večje, kar potrjujejo številni povratni odzivi zadovoljnih kupcev in pobude elektroinštalaterjev.

 

koop ir panel mysun

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields


Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI