Ecodan Mitsubishi Electric

Gradite ali le obnavljate? Potrebujete energetsko učinkovit ogrevalni sistem in prezračevanje z visokimi prihranki?

 

ream_hydro_front

Mitsubishi Electric vam omogoča varčno ogrevanje prostorov in ogrevanje sanitarne vode s sistemom Ecodan. Glede na značilnosti objekta je možno sisteme Ecodan popolnoma prilagoditi vašim zahtevam. Če bi radi naredili nadgradnjo vašega ogrevalnega sistema, ali ste se odločili menjati star sistem ogrevanja z novim in želite obdržati obstoječi bojler za vodo, vam rešitev ponujamo z zunanjo enoto Mitsubishi Electric inverter tehnologije, ki jo povežemo z notranjo enoto Hydrobox. V primeru namestitve novega celovitega sistema vam ponujamo drugo rešitev s patentirano notranjo kompaktno enoto, visoko le 1,6 metra, a opremljeno z 200 l bojlerjem z ogrevalnim krogom, ki hkrati zagotavlja ogrevanje prostorov in proizvaja toplo vodo z najvišjo energetsko učinkovitostjo. Zunanjo enoto lahko izberemo glede na potrebno moč delovanja. Ecodan je enostaven za uporabo, ima možnost priključka sončnih kolektorjev, brezžično upravljanje, samodejno prilagajanje na optimalno delovanje glede na temperaturne razmere in omogoča enostavno namestitev v vse vrste objektov. Preverjena kakovost – najboljša izbira za ogrevanje vašega doma.

 

ream_LGH-40ES_2

Toplotni izmenjevalci Lossnay

ream_Lossnay_VL_100U-E

Stenski toplotni izmenjevalec Lossnay

 

Toplotni izmenjevalci Lossnay

Da bi v svojem domu čim bolj prihranili z energijo, se odločite in poleg učinkovite Ecodan toplotne črpalke, namestite prezračevalni sistem, ki bo vseboval prezračevalno napravo LOSSNAY,  saj omogoča varčno prezračevanje prostorov vaše hiše ali stanovanja.

Lossnay prezračevalne naprave z vgrajeno rekuperativno papirno kocko znižujejo porabo električne energije in s tem stroške. Delujejo po sistemu izmenjave notranjega odpadnega zraka z zunanjim svežim zrakom. Pri tem procesu se glede na sezono lahko zunanji zrak ohlaja oziroma ogreva s prostorskim odpadnim zrakom.

 

Prezračevalno enoto Lossnay lahko povežemo s kanalsko klimatsko napravo Mitsubishi Electric, kar vam omogoča pohlajevanje prostorov v poletnem času, vključno z razvlaževanjem, v prehodnih hladnih obdobjih pa vam sistem omogoča enostaven in poceni način dogrevanja vašega celotnega objekta.

 

ream_lossnay_LGH

Toplotni izmenjevalec Lossnay

 

Toplotni izmenjevalec stenske izvedbe

V prostore, kjer ni mogoče namestiti celotnega prezračevalnega sistema, je  namestitev prezračevalne enote stenske izvedbe odlična rešitev. Naprava s pomočjo izmenjave zraka lokalno prezračuje vaš prostor, hkrati pa je enostavna za uporabo in namestitev.

K lažji odločitvi za nakup prezračevalne naprave Mitsubishi Electric Lossnay vas obveščamo, da slovenski Ekosklad prispeva delež – subvencijo k vaši naložbi.

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Kalkulator Oceni prihranek energije je novo priročno večnamensko spletno orodje, ki vam pojasni koliko prihranite s prehodom na novi energent, novi ogrevalni sistem, sončno elektrarno in električni avto.

Prodajo gradbenega materiala v aprilu rešuje spletna trgovina. Vendar, ker so storitve za izvedbo gradbenih del v poseljenih zgradbah od sredine marca zaustavljene, bodo gospodarske posledice...

Večina investitorjev se sprašuje ali je cena sončne elektrarne sprejemljiva za slovenski žep ter koliko prihranimo. Odgovore nam je pojasnil predstavnik podjetja Enertec, Peter Kumer, soustanovitelj blagovne znamke...

ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.