Kombinacija prezračevanje + ogrevanje = dobro počutje in popolno udobje

Dobro počutje je odvisno od mnogih dejavnikov. Zadnja leta ljudje vedno več pozornosti namenjamo prehrani, vodi, aktivnostim za zdravo življenje. Ali ob vsem tem razmišljamo tudi kako zdrav in čist zrak dihamo v hišah kjer živimo? Ali razmišljamo, kako ogrevanje hiše vpliva na okolico kjer živimo?

Veliko uporabnikov ne ve, da lahko z izvedbo določenih ukrepov zmanjšajo stroške bivanja in si hkrati izboljšajo bivalno okolje. S prezračevalnimi sistemi Sabiana in toplotno črpalko Bosch Compress 6000 zaščitite svoje zdravje, znižate stroške bivanja, investicija pa se vam poplača iz prihrankov, za izvedbo vam priskrbijo subvencijo in ugoden kredit Eko sklada.

 

Ekonomsko popolna rešitev za konstantno čist zrak in poceni ogrevanje 

Kakovost zraka je v zaprtih prostorih osnova pri zagotavljanju potrebne ravni kisika v telesu in dobrega počutja nasploh. Vsled težavam, ki jim imamo zaradi zatesnjenih objektov, lahko za to poskrbimo sami, tako da za zamenjavo zraka v stavbi izberemo visoko učinkovite naprave za prezračevanje z nizkimi stroški obratovanja. Če vgradimo še nov energetsko učinkovit ogrevalni sistem, ki nam bodo drastično znižali stroški ogrevanja, pa bo naše bivanje trajno izpopolnjeno.

 

Dobro počutje v hiši prezračevanje

Odpiranje oken ne zadosti potrebam sodobnega bivanja

Odpiranje oken za marsikoga ni rešitev, ker po nepotrebnem izgubljamo energijo, kljub zračenju pa smo stalno izpostavljeni prahu, alergenom, CO2 in hrupu. Sodobna ogrevalna tehnika omogoča, da z njo izboljšate bivalno okolje in dobro počutje v hiši, pri stroških pa ste zaradi prihrankov na boljšem kot prej.

Najsodobnejši sistemi ogrevanja temeljijo na toplotnih črpalkah zrak-voda in centralnih prezračevalnih sistemih. Ekonomsko učinkovita rešitev za konstantno čist zrak in poceni ogrevanje je vgradnja toplotne črpalke  in centralnega prezračevalnega sistema.

Dobro počutje v hiši prezračevalni sistem

Prezračevalni sistemi Sabiana - idealni za nove in obstoječe hiše

Prednosti centralnega prezračevalnega sistema z rekuperacijo Sabiana - Energy Smart Pro so mnogoštevilne. Posebej sta pomembi prednosti: čist zrak najvišje možne ravni, ter nizki stroški vzdrževanja.

Prezračevalni sistemi Energy Smart Pro so v primerjavi z drugimi napravami iste kategorije, zaradi nizke hitrosti ventilatorja in vgrajene izolacije izredno tihi. Zagotavljajo vedno pravo količino zraka v prostoru, ne glede na število prisotnih oseb. Pri izmenjavi zraka z rekuperacijo centralni prezračevalni sistem zadrži več kot 90% toplote in s tem poveča energijsko učinkovitost objekta.

 


 

Visoke izkoristke zagotavlja le vrhunska tehnologija

Da je učinkovitost toplotnih črpalk Bosch Compress 6000 zares visoka, dokazuje eden najvišjih sezonskih izkoristkov na slovenskem trgu, SCOP znaša do 203%. Da to zares drži, lahko sami preverite na spletnih straneh Eko sklada.

 

Dobro počutje v hiši toplotna črpalka bosch

Toplotne črpalke Bosch so se dokazale kot ene najtišjih, ki za delovanje ne izkoriščajo zgolj energije iz zraka, ampak uporabijo tudi odvečno toploto.

 

Dobro pocutje v hisi toplotna crpalka graf

Graf na sliki prikazuje dosežen COP za toplotno črpalko Bosch, model Compress 6000 AW ( zmerjeno pri temp. A7/W35), ter dosežen EER za toplotno črpalko Bosch model Compress 6000 AW (zmerjeno pri temp. A35/W18).

 

Mikavno upravljanje toplotne črpalke

Toplotno črpalko Compress 6000 boste z lahkoto upravljali z fleksibilnim regulatorjem, ki vam preko gumba za vrtenje in dovršenega menija zagotavlja enostavno spreminjanje parametrov. Toplotno črpalko Compress 6000 lahko upravljate preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Za izračun stroškov investicije za vaš primer, oddajte vaše povpraševanje SPODAJ.

 


Kovintrade
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.