Zagnali smo ogrevalni sistem, kaj pa sedaj?

Za zagotavljanje ugodne mikroklime v naših domovih ali delovnih prostorih potrebujemo dober sistem za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje.

Za zagotavljanje ugodne mikroklime v naših domovih ali delovnih prostorih potrebujemo dober sistem za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje.

Od vseh sistemov pričakujemo, da so ekstremno učinkoviti, zanesljivi in varčni. Ker pa živimo zelo hitro in nam venomer zmanjkuje časa, hkrati želimo, da ogrevanje in hlajenje deluje popolnoma avtomatizirano. Vsa sreča, da imamo danes na voljo sodobne regulatorje, ki nam omogočajo popoln nadzor in upravljanje tudi na daljavo.

 

 

prof el regulacija dialog eq

 

 

Vas boli glava zaradi težavne regulacije sistema ogrevanja?

Ko se investitor spremeni v uporabnika ogrevalnega ali prezračevalnega sistema, se šele začnejo pojavljati vprašanja o ustreznem delovanju. Marsikoga ob tem boli glava, ko ugotavlja, da poraba energije odstopa od pričakovanj ali pa, da mikroklima ni na želenem nivoju.

 

 

profel 3

 

 

 

Pogoste dileme uporabnikov:

Odgovore najdete na

 

 

Rešitev – regulator Dialog EQ

Z regulatorjem Dialog EQ boste lahko enostavno in na daljavo spreminjali vse potrebne nastavitve vašega sistema. Še več, monterjem omogočamo pomoč na daljavo za daljinski zagon sistema. Vsak monter ima lahko ob uporabi regulatorja Dialog EQ, lahko daljinski dostop do svojih vgrajenih ogrevalnih sistemov in na daljavo pomaga strankam spremljati delovanje njihovega sistema. Monterji, ki imajo izkušnjo z vgradnjo regulatorja Dialog EQ lahko ob jutranji kavi preko mobilnika preverijo ali ogrevalni sistemi njihovih strank delujejo optimalno.

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI