Novosti, ki jih je predstavilo podjetje RIKA na sejmu ISH 2013

Podjetje RIKA ne prodaja le peči. Ponuja vam dodatek k večji kakovosti življenja. Toplota je samo en vidik, drug je vzdušje, ki se ustvari, ko ogenj prasketa, ko začutite vonj lesa. Na sejmu je RIKA predstavila svoje najnovejše modele kaminskih peči na polena in pelete.Med njimi so trije kamini namenjeni za ogrevanje na polena, drugi trije pa so kamini na pelete.

 

Podjetje RIKA ne prodaja le peči. Ponuja vam dodatek k večji kakovosti življenja. Toplota je samo en vidik, drug je vzdušje, ki se ustvari, ko ogenj prasketa, ko začutite vonj lesa. Na sejmu je RIKA predstavila svoje najnovejše modele kaminskih peči na polena in pelete.

Med njimi so trije kamini namenjeni za ogrevanje na polena, drugi trije pa so kamini na pelete.

 

agni rika KAMIN IMPERAIMPERA

IMPERA je posebnež na tržišču kaminskih peči: nobena druga kaminska peč na polena nima izkoristka večjega od 90 %. Tako velik izkoristek omogoča posebej zasnovana tehnologija zgorevalnega prostora in pa na novo razviti RIKA Powerstone. Dodatni model IMPERA XL ima še večjo maso za shranjevanje toplote in s tem tudi podaljšano oddajanje toplote. V ta kamin lahko nalagamo tudi daljša polena, kot v osnovni model kaminske peči IMPERA.

 

agni rika KAMIN KAPOKAPO

Vitek, spremenljiv in enostaven: tako se predstavi model KAPO. Z zamenljivimi stranskimi oblogami lahko hitro in brez težav spremenite vrsto ali barvo materiala stranske obloge kaminske peči. Vse površine so še posebej enostavne za vzdrževanje.

 

agni rika KAMIN MIROMIRO

Njegova tehnologija je najnovejša, njegova oblika brezčasna, zunanjost enostavna za čiščenje in njegova konstrukcija tako kompaktna, kot pri nobenemu drugemu modelu.
MIRO se optimalno in v skladu z vašimi željami, ujema s svojim naravnim okoljem, kar je zanj vaša dnevna soba.

 

agni rika KAMIN TURATURA

TURA zaradi svoje velike mase za shranjevanje toplote zagotavlja izjemno dolgo in prijetno počutje pri ogrevanju. Peč ima prav tako velik prostor, ki je primeren za ogrevanje pijače ali hrane.

 

agni rika KAMIN ECO 2ECO II

Tipičen klasičen model podjetja RIKA. ECO je bil prvi kamin na polena, ki je bil opremljen z inovativnim sistemom regulacije zraka Rikatronic3. S tem sistemom so bila  postavljena povsem nova merila na področju udobja, izkoristka pri zgorevanju polen in varstva okolja.

 

agni rika KAMIN ROCOROCO

Velika drsna steklena vrata prispevajo k temu, da je kaminska peč ROCO oblikovalski presežek, ki pritegne vaš pogled. Kaminska peč ne samo da je lepa na pogled, je tudi zelo enostavna za uporabo, kar omogočata zaslon na dotik in RIKA WLAN nadzor preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika. S kaminsko pečjo ROKO MultiAir je mogoče segret konvekcijski zrak preko povezovalne cevi selektivno dovajati naprej v drugo sobo. Preko prezračevalnega sistema se to izvaja tako tiho, kot še nikoli doslej. To je verjetno najtišja razdelilna peč za konvekcijski zrak, v kateri so seveda na voljo vse inovativne prednosti ROCO-serije.

 

tel.: 051 20 66 92

 

Agni d.o.o.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI