Podjetje Dines je bilo ustanovljeno leta 1989 in uspešno deluje že več kot 25 let. Že od samega začetka jih zaznamuje sodelovanje s korporacijo FUJITSU.

 

dines 3

 

Zaradi uspešnega poslovanja in zaupanja kupcev so prodajni program sproti dopolnjevali in izoblikovali zanimivo ponudbo tako za večje investitorje, kot tudi za inštalaterje in male končne kupce. Tako lahko pri njih dobite toplotne črpalke, klimatske naprave, hišne prezračevalne sisteme z rekuperacijo in še mnogo drugega. Odlikuje jih predvsem strokovnost, konkurenčnost ter zagotavljanje vzdrževanja in servisiranja z lastno servisno ekipo.

 

Toplotne črpalke zrak - voda
Toplotne črpalke zrak - voda so se dodobra uveljavile v slovenskem prostoru za ogrevanje novo zgrajenih hiš, adaptacij, pasivnih objektov ter so se izkazale tudi kot dodaten ali samostojen vir pri ogrevanju v že obstoječih sistemih. Toplotne črpalke FUJITSU Waterstage lahko ogrevajo in hladijo vse zgoraj naštete tipe gradenj. Odlikuje jih odličen Siemensov krmilnik, ki je osnova za delovanje. Med drugim omogoča priključitev dveh neodvisnih ogrevalnih krogov, brezžičnega termostata in zunanjega tipala, povezavo z drugim virom ogrevanja, nadzor preko interneta, itd.
Toplotne črpalke FUJITSU Waterstage serijo HIGH-POWER odlikujejo predvsem najvišja kvaliteta in največja zmogljivost. To dokazuje z izredno zmogljivim gretjem, ki obdrži nazivno moč tudi pri -15 ˚C (A-15/W35) (Model W0YK112LCT) in visoko temperaturo vode 60˚C (pri zunanji temp. -20˚C). Visok COP 4.3 (A+07/W35, model W0YK112LCT) ter široko območje delovanja (od -25 ˚C do 35 ˚C). Primerne so tudi za radiatorsko gretje dobro izoliranih hiš. Za dodatne informacije obiščite spletno stran www.dines.si/toplotne-crpalke-zrak-voda-waterstage.

 

Klimatske naprave
Podjetje FUJITSU je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev klimatske opreme tako za hišno kot tudi za poslovno uporabo. Visoka stopnja udobja povezana z energetsko učinkovitostjo je sinonim za klimatske naprave FUJITSU. Z uporabo najnovejše inverterske tehnologije zagotavljajo prijetno okolje pri delu in vsakdanjih opravilih. Klimatski napravi tipa LT in LU (na sliki) sta dobili vrsto dizajnerskih nagrad, kot so:
• Good design award 2011
• iF product design award 2012
• Reddot design award winner 2012
Oba tipa klim sta oblikovalsko dovršena saj še nobeni od klimatskih naprav ni uspelo osvojiti vseh treh nagrad za dizajn skupaj. Tudi dimenzijsko sta zelo prijazni do uporabnika in monterja saj so mere notranje enote le VxŠxG=282x870x185mm ne glede na moč posamezne enote. Kljub ’’skromnim’’ meram imata klimi visoko zmogljiv toplotni izmenjevalnik in izredno močan ventilator.

 

dines 2

 

Hišni prezračevalni sistemi Dantherm
V letošnjem letu smo postali pooblaščeni prodajalec danskih hišnih prezračevalnih sistemov Dantherm. Dantherm je pri razvoju svojih hišnih rekuperacijskih naprav uporabilo znanje in izkušnje iz 50 letne tradicije razvoja ter proizvodnje prezračevalnih naprav za poslovne uporabnike. S tem so razvili inteligentne rešitve, preproste za montažo in uporabo. Seveda ob tem niso pozabili na učinkovitost in visok izkoristek električne energije. Vse to dokazujejo s pridobljenimi certifikati, še posebej so ponosni na certifikat pridobljen pri ugledni mednarodni inštituciji Passivhaus Institut. Prav tako izpolnjujejo vse zahteve za pridobitev nepovratnih sredstev s strani Ekosklada.

 

dines 1

 

Rekuperatorji Dantherm predstavljajo odličen kompromis med izkoristkom prenosnika toplote in porabo električne energije. Prav tako nudijo možnost različnih načinov vgradnje in enostavno, uporabniku prijazno upravljanje ter vzdrževanje. Horizontalni izvedbi omogočata vgradnjo tudi v neogrevane dele stanovanja.

 

Ključne prednosti Danthermovih rekuperatorjev so:
• Avtomatsko delovanje preko vgrajenega senzorja vlage.
• Visok izkoristek vračanja toplote – do 95%.
• Certifikat za vgradnjo v pasivne hiše.
• EC motorji z ekstremno majhno porabo ventilatorjev.
• Enostaven zagon naprave z nastavitvijo pretoka zraka direktno na enoti.
• Modeli HCV se lahko vgradijo v omaro dimenzije 60x60 cm.
• Aluminijasti protitočni prenosnik toplote z visokim izkoristkom in nizkim padcem tlaka.

Ostale tehnične podatke si oglejte na naši spletni strani www.dines.si/hisno-prezracevanje/rekuperatorji. 

www.dines.si

 

 

 


Kontaktirajte ponudnika Dines d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe ali za odgovor ustreznega strokovnjaka. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Podobni članki

 

 

 

 

 

 

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Kalkulator Oceni prihranek energije je novo priročno večnamensko spletno orodje, ki vam pojasni koliko prihranite s prehodom na novi energent, novi ogrevalni sistem, sončno elektrarno in električni avto.

Prodajo gradbenega materiala v aprilu rešuje spletna trgovina. Vendar, ker so storitve za izvedbo gradbenih del v poseljenih zgradbah od sredine marca zaustavljene, bodo gospodarske posledice...

Večina investitorjev se sprašuje ali je cena sončne elektrarne sprejemljiva za slovenski žep ter koliko prihranimo. Odgovore nam je pojasnil predstavnik podjetja Enertec, Peter Kumer, soustanovitelj blagovne znamke...

ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.