Podjetje Dines je bilo ustanovljeno leta 1989 in uspešno deluje že več kot 25 let. Že od samega začetka jih zaznamuje sodelovanje s korporacijo FUJITSU.

 

dines 3

 

Zaradi uspešnega poslovanja in zaupanja kupcev so prodajni program sproti dopolnjevali in izoblikovali zanimivo ponudbo tako za večje investitorje, kot tudi za inštalaterje in male končne kupce. Tako lahko pri njih dobite toplotne črpalke, klimatske naprave, hišne prezračevalne sisteme z rekuperacijo in še mnogo drugega. Odlikuje jih predvsem strokovnost, konkurenčnost ter zagotavljanje vzdrževanja in servisiranja z lastno servisno ekipo.

 

Toplotne črpalke zrak - voda
Toplotne črpalke zrak - voda so se dodobra uveljavile v slovenskem prostoru za ogrevanje novo zgrajenih hiš, adaptacij, pasivnih objektov ter so se izkazale tudi kot dodaten ali samostojen vir pri ogrevanju v že obstoječih sistemih. Toplotne črpalke FUJITSU Waterstage lahko ogrevajo in hladijo vse zgoraj naštete tipe gradenj. Odlikuje jih odličen Siemensov krmilnik, ki je osnova za delovanje. Med drugim omogoča priključitev dveh neodvisnih ogrevalnih krogov, brezžičnega termostata in zunanjega tipala, povezavo z drugim virom ogrevanja, nadzor preko interneta, itd.
Toplotne črpalke FUJITSU Waterstage serijo HIGH-POWER odlikujejo predvsem najvišja kvaliteta in največja zmogljivost. To dokazuje z izredno zmogljivim gretjem, ki obdrži nazivno moč tudi pri -15 ˚C (A-15/W35) (Model W0YK112LCT) in visoko temperaturo vode 60˚C (pri zunanji temp. -20˚C). Visok COP 4.3 (A+07/W35, model W0YK112LCT) ter široko območje delovanja (od -25 ˚C do 35 ˚C). Primerne so tudi za radiatorsko gretje dobro izoliranih hiš. Za dodatne informacije obiščite spletno stran www.dines.si/toplotne-crpalke-zrak-voda-waterstage.

 

Klimatske naprave
Podjetje FUJITSU je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev klimatske opreme tako za hišno kot tudi za poslovno uporabo. Visoka stopnja udobja povezana z energetsko učinkovitostjo je sinonim za klimatske naprave FUJITSU. Z uporabo najnovejše inverterske tehnologije zagotavljajo prijetno okolje pri delu in vsakdanjih opravilih. Klimatski napravi tipa LT in LU (na sliki) sta dobili vrsto dizajnerskih nagrad, kot so:
• Good design award 2011
• iF product design award 2012
• Reddot design award winner 2012
Oba tipa klim sta oblikovalsko dovršena saj še nobeni od klimatskih naprav ni uspelo osvojiti vseh treh nagrad za dizajn skupaj. Tudi dimenzijsko sta zelo prijazni do uporabnika in monterja saj so mere notranje enote le VxŠxG=282x870x185mm ne glede na moč posamezne enote. Kljub ’’skromnim’’ meram imata klimi visoko zmogljiv toplotni izmenjevalnik in izredno močan ventilator.

 

dines 2

 

Hišni prezračevalni sistemi Dantherm
V letošnjem letu smo postali pooblaščeni prodajalec danskih hišnih prezračevalnih sistemov Dantherm. Dantherm je pri razvoju svojih hišnih rekuperacijskih naprav uporabilo znanje in izkušnje iz 50 letne tradicije razvoja ter proizvodnje prezračevalnih naprav za poslovne uporabnike. S tem so razvili inteligentne rešitve, preproste za montažo in uporabo. Seveda ob tem niso pozabili na učinkovitost in visok izkoristek električne energije. Vse to dokazujejo s pridobljenimi certifikati, še posebej so ponosni na certifikat pridobljen pri ugledni mednarodni inštituciji Passivhaus Institut. Prav tako izpolnjujejo vse zahteve za pridobitev nepovratnih sredstev s strani Ekosklada.

 

dines 1

 

Rekuperatorji Dantherm predstavljajo odličen kompromis med izkoristkom prenosnika toplote in porabo električne energije. Prav tako nudijo možnost različnih načinov vgradnje in enostavno, uporabniku prijazno upravljanje ter vzdrževanje. Horizontalni izvedbi omogočata vgradnjo tudi v neogrevane dele stanovanja.

 

Ključne prednosti Danthermovih rekuperatorjev so:
• Avtomatsko delovanje preko vgrajenega senzorja vlage.
• Visok izkoristek vračanja toplote – do 95%.
• Certifikat za vgradnjo v pasivne hiše.
• EC motorji z ekstremno majhno porabo ventilatorjev.
• Enostaven zagon naprave z nastavitvijo pretoka zraka direktno na enoti.
• Modeli HCV se lahko vgradijo v omaro dimenzije 60x60 cm.
• Aluminijasti protitočni prenosnik toplote z visokim izkoristkom in nizkim padcem tlaka.

Ostale tehnične podatke si oglejte na naši spletni strani www.dines.si/hisno-prezracevanje/rekuperatorji. 

www.dines.si

 

 

 


Dines d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

 

 

 

 

 

 

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Preverite akcijsko ponudbo 2022 za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

Ne zamudite ugodnosti pri obnovi vaše kopalnice! Brezplačen izris kopalnic in praktično darilo – posebna akcija Veto Group do konca leta 2022. Če potrebujete nasvet in ideje za novo kopalnico vas vabimo, da obiščete spletno stran Veto Group in se prijavite na brezplačen 3D izris...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Zveza potrošnikov Slovenije organizira že peti skupinski nakup, tokrat sušilnih strojev s toplotno črpalko – ti lahko v primerjavi s kondenzacijskimi porabijo za 70 evrov manj električne energije na leto. ZPS bo v okviru skupinskega nakupa omogočila potrošnikom ugoden nakup na testu ZPS...

Kalkulator Oceni prihranek energije je novo priročno večnamensko spletno orodje, ki vam pojasni koliko prihranite s prehodom na novi energent, novi ogrevalni sistem, sončno elektrarno in električni avto.

zdrava hisa

ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.