Zmanjšajte stroške ogrevanja

Podjetje INDEMA Eko d.o.o. iz Kopra se ukvarja predvsem z obnovljivimi viri energije. Solarni sistemi, peši in kamini na pelete in drva ter toplotne šrpalke, zagotovo pripomorejo k udobnemu bivanju in prihranku energije ter denarja.

 

Podjetje INDEMA Eko d.o.o. iz Kopra se ukvarja predvsem z obnovljivimi viri energije. Solarni sistemi, peči in kamini na pelete in drva ter toplotne črpalke, zagotovo pripomorejo k udobnemu bivanju in prihranku energije ter denarja.

 

indema_hia

Zaradi vse višjih cen nafte, zemeljskega plina in električne energije je modra odločitev izkoristiti brezplačno  energijo – sonce – in obnovljive vire energije, katere ima Slovenija v izobilju.

 

S sončnimi kolektorji Teknoenergy in zalogovnikom tople vode, tako imenovanim Fresh Water, poleg tople sanitarne vode nudimo podporo ogrevalnemu sistemu, kar nam omogoča prihranek do 60% energije za ogrevanje.  Fresh Water je novost na našem tržišču. O kvaliteti izdelkov Teknoenergy priča tudi garancijska doba, ki znaša 10 let na zalogovnik Fresh Water ter od 5 do 10 let na solarne panele.

 

Zalogovnik zagotavlja vedno svežo toplo sanitarno vodo in ne dopušča nastajanja vodnega kamna ter razvoj legionele, vse potrebne komponente ima vgrajene na samem zalogovniku, tako da potrebujemo samo še povezavo panelov z zalogovnikom. To poenostavi in skrajša čas montaže. Teknoenergy solarni sistemi so primerni za večje porabnike sanitarne vode (vrtce, šole, hotele, zdravstvene ustanove, itd…) , ker sistem ne potrebuje toplotnih šokov za preprečevanje legionele.


 

indema_ogrevanje


Novost so peči na pelete za centralno
ogrevanje proizvajalca I.R.C. pri
katerih temperatura v izgorevalni komori, dosega 1200°C ( večina ostalih modelov peči na pelete dosega 400 do 500 C °). To nam omogoča uporabo vseh vrst peletov neodvisno od vrste
proizvajalca ali tipa lesa in hkrati boljši izkoristek.

 

Podporo solarnemu sistemu dajemo z etažnimi pečmi na pelete, hidro kamini na drva, kotli za kurilnico, toplotnimi črpalkami ali obstoječimi pečmi centralnega ogrevanja.

 

Na Ferrarski 10 v Kopru si kupci lahko ogledajo nekaj razstavnih modelov in se posvetujejo glede pravilne rabe obnovljivih virov energije.

 

Lahko nam pišejo preko elektronske pošte indema@siol.net ali pokličejo preko telefona 031 298 377 ali 05 639 38 65.


Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI