Asortiman naprav in sistemov MITSUBISHI ELECTRIC za ogrevanje, klimatizacijo in prezračevanje je zelo širok in omogoča celostno rešitev toplotnega udobja različnih vrst in velikosti objektov. Celotna paleta proizvodov je energetsko visoko učinkovita in omogoča varčno klimatizacijo in ogrevanje z obnovljivimi viri energije v vseh letnih časih. Naprave in sistemi so toplotne črpalke, ki večino koristne energije za klimatizacijo in ogrevanje črpajo brezplačno iz okolja.

vitanest 1

Katalog proizvodov za leto 2014 zajema sledeče naprave po serijah:

- stenske, talne in eno-potne kasetne inverterske klimatske naprave v enojni izvedbi, serija M,
- vgradne in 2 x 2 potne kasetne inverterske klimatske naprave v enojni izvedbi, serija S,
- klimatske naprave za ogrevanje pri ekstremnih zimskih temperaturah, serija POWERFUL HEATING,
- zunanje inverterske multi split naprave za sisteme od 2 do 8 notranjih enot, serija MXZ,
- profesionalne klimatske naprave za večje in zahtevnejše objekte, serija P,
- toplotne črpalke zrak-voda ECODAN in toplotne črpalke z rekuperacijo odpadne toplote Mr. SLIM+,
- sisteme za prezračevanje z rekuperacijo toplote LOSSNAY.

 

Z novimi tehnologijami, materiali in oblikami naprav namenjenih široki uporabi je proizvajalec posebej skrbno prisluhnil potrebam časa in sodobnega uporabnika.

vitanest 2

Izbiro notranje enote klimatske naprave uporabniki pogosto prilagajajo stilu notranje opreme, predvsem v novejših zgradbah . Trendi notranje opreme so ravne linije in sijoči materiali. Mitsubishi Electric je posebej za te uporabnike proizvedel nov model MSZ-EF, ki omogoča dizajn kot iz škatlice.
Novost talnega modela MFZ-KJ je dvosmerni izpih zraka na vrhu enote, v smeri navzdol in navzgor. Tedenski tajmer dodatno olajša upravljanje udobja uporabnika.

vitanest 3

Nova naprava VL-100EU5-E je nepogrešljiva za prezračevanje v dobro izoliranih objektih in objektih, ki se ne ustrezno prezračujejo, prostor oskrbuje s svežim zrakom in iz prostora odvaja iztrošenega pri čemer rekuperira do 80 odstotkov toplote.

vitanest 4

Najnovejše zunanje enote toplotnih črpalk zrak-voda serija ZUBADAN, ki so namenjene centralnemu ogrevanju prostorov in sanitarne vode, imajo razpon delovanja na ogrevanju do -28°C zunanje temperature.

vitanest 5

Celoten asortiman ter novosti si lahko ogledate na spletni strani www.vitanest.si . Za informacije smo brezplačno dosegljivi prek telefona št. 080 1959. 

 

več na: www.vitanest.si


VITANEST d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

 

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Preverite akcijsko ponudbo 2022 za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.