Virtualni ogled Ytong hiše

Oglasno sporočilo

Virtualni 360° sprehod vas bo popeljal po vseh prostorih v hiši, vi pa se boste počutili, kot da ste v svojem prihodnjem domu.

Za vas so pri Xelli pripravili prav posebno virtualno doživetje! Xella je podjetje, ki že 40 let v Zasavju proizvaja gradbeni material Ytong. Poleg prodaje izdelkov različnih dimenzij iz porobetona, imajo v svoji ponudbi tudi možnost nakupa tipske hiše. Tipski projekti hiš so delo različnih arhitekturnih birojev, nakup hiše pa poleg celotnega gradbenega materiala, potrebnega za izgradnjo hiše, vključuje tudi PZI in DGD dokumentacijo, ki jo dobite brezplačno.

 

Virtualni ogled Ytong hise

Hiša Maruša je klasična dvokapnica, primerna za skoraj vsa slovenska okolja.

baner gradnja hise

Na spletni strani www.ytonghisa.si lahko zelo enostavno naročite e-katalog hiš, ki ga elegantno prelistate skupaj s cenikom kar na vašem telefonu ali računalniku. Novost, ki jo ponujajo na svoji spletni strani pa je tudi prav posebno doživetje – virtualni sprehod po eni izmed tipskih projektov – hiši Maruša.

Maruša je prikupna nizkoenergijska hiša, primerna tudi za večjo družino. V pritličju so prostori kot so kuhinja, dnevna soba in jedilnica smiselno in funkcionalno zastavljeni v eni liniji. Poleg spalnic in kopalnic je manjši dnevni prostor tudi zgornjih prostorih.

 

Virtualni ogled Ytong hise notranjost

Osrednji dnevni prostor z jedlilnico in dnevno sobo – hiša Maruša.

Sprehodite se po tipski hiši Maruša in se počutite kot doma v prav vsakem njenem kotičku. Virtualni 360° sprehod vas bo popeljal po vseh prostorih v hiši, vi pa se boste počutili, kot da ste v svojem prihodnjem domu. S klikom na tole povezavo vas odpeljemo direktno v virutalni svet tipskih Ytong hiš. Virtualna hiša deluje na vseh vaših napravah. Preizkusite in se prepričajte sami.


Vsa morebitna dodatna vprašanja napišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI