Oven za prihodnost

Oglasno sporočilo

Za tiste, ki si želite več akrobatskih dogodivščin, zgolj za imidž in zabavo ali preprosto kot službeno uporabno, pa se prepustite vožnji z e-skuterjem Robbo.

Oven Elektro Maribor d.o.o., s svojim projektom Kluba OVEN, predstavlja javnosti vedno več zanimivih tem in produktov.

V kolikor vas zanimajo energetsko varčni proizvodi in teme povezane z energetsko-kulturno-izobraževalnimi projekti, potem si morate katero od srečanj ogledati tudi v živo ali preko live streama.

Do septembra se Klub Oven sicer poslavlja, je pa še kako zelo aktiven na spletni strani.

Poleg zanimivih tematik, ki jih obravnavajo, pa je vsakokrat zelo pomembno in vredno omeniti njihove produkte, ki jih sorodno z dejavnostjo družbe ponujajo širšemu trgu.

Tako si v poletnih mesecih lahko omislite novo e-kolo Electrom, ki vas bo do cilja pripeljalo z lahkoto, hkrati pa boste poskrbeli tudi za varovanje okolja. Torej hitro, preprosto in v sožitju z naravo. Je preprosto zložljivo in izredno zmogljivo kolo, enostavno ga lahko pripeljete tudi na dopust. Za vas bo poskrbelo električno vozilo, slovenske znamke!

 

 

OVEN elektricno kolo

 

 

Več informacij in podrobnosti o naročilu na povezavi: http://www.oven-em.si/oven-e-mobilnost/elektricna-kolesa-electrom/

 

Za tiste, ki si želite več akrobatskih dogodivščin, zgolj za imidž in zabavo ali preprosto kot službeno uporabno, pa se prepustite vožnji z e-skuterjem Robbo.

Pred poletnimi počitnicami se je na električni rolki Robbo predstavil tudi akrobat in kaskader Tomy Mihičinac, ki je na Poštni ulici v Mariboru uprizoril atraktiven nastop. Dokazal je, da je z Robbom mogoče karkoli.

Vsak se ga lahko nauči voziti v par minutah, ponujajo vam ga v več različicah in barvah, poleg tega lahko izberete še protektor, ki bo vašo električno rolko zaščitil in dal poseben unikaten videz.

 

oven robbo protektor
oven robbo protektor barve

Vozite se ekstremno, vozite se udobno – vstopite v prihodnost!

 

Za več informacij o produktih podjetja Oven Elektro Maribor d.o.o. ali dogodkih Kluba Oven, se prijavite na njihove e-novice, obiščite FB stran ali Twitter.

Kontaktirajte jih na info@oven-emb.si

 

Več na

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI