Akademija Štern – izobraževanja

Za dolgo življenjsko dobo vodovodnih in ogrevalnih instalacij ter naprav je potrebna vgradnja kvalitetnih materialov. Tako je že v fazi idejne zasnove projekta potrebno upoštevati dejavnike, kot so: veljavni predpisi, varčevanje z energijo, uporabljeni materiali, njihova življenjska doba, funkcionalnost in prihranki.

 

Za dolgo življenjsko dobo vodovodnih in ogrevalnih instalacij ter naprav je potrebna vgradnja kvalitetnih materialov. Tako je že v fazi idejne zasnove projekta potrebno upoštevati dejavnike, kot so: veljavni predpisi, varčevanje z energijo, uporabljeni materiali, njihova življenjska doba, funkcionalnost in prihranki.

 

stern instalacije viega

 

stern instalacije viega 2

Ob skrbnosti upravljanja s finančnimi viri prihranek ne sme imeti prednosti pred kvaliteto. Na izbiro izvajalca del ne sme vplivati izključno cena vgrajenih materialov, saj vgradnja manj kvalitetnih materialov na dolgi rok predstavlja višje obratovalne stroške in s tem nezadovoljstvo uporabnikov. Pomembno je, da že v fazi načrtovanja vključimo ustreznega strokovnjaka, ki lahko s svojim znanjem in izkušnjami naročniku svetuje pri izbiri ustreznih materialov. Pomembno je, da so vodovodne, ogrevalne in druge inštalacije ustrezno dimenzionirane in pravilno izvedene. Primerno strokovno znanje projektantov in izvajalcev so osnova za kasnejše prihranke in udobje v bivalnih prostorih, kar je osnova  higiensko neoporečnih sistemov.

 

stern instalacije viega 3

Štern Akademija je zasebni moderni Program neformalnega in pragmatično usmerjenega usposabljanja za projektante, trgovce in izvajalce (v nadaljevanju: Program). Je študij s poudarkom na praktičnem prikazu izvedbe posameznih komponent vgradnje ali obnove sistemov, ki temelji na tehničnem napredku.Program se od klasičnega izobraževanja zelo razlikuje, saj raziskave kažejo, da se pridobljeno znanje pri klasičnemu (teoretičnemu) izobraževanju po približno treh mesecih po zaključku enostavno izgubi predmetnost oz. se pozabi (tudi do 80%). Štern Akademija deluje na principu, da je teoretični del Programa usmerjen le na tista nujno potrebna znanja, ki vam bodo pomagala pri vašem delu. Vsa preostala vsebina je usmerjena v praktične naloge, treninge, prikaze strokovnega osebja z vajami, kar vam bo resnično trajno pomagalo.

Tradicija, strokovnost, ažurnost in zadovoljstvo kupcev, so največji motivi dela podjetja Štern d.o.o. V podjetju Štern d.o.o. se zavedamo, da so le korektni in dobri poslovni odnosi vstopnica za priključitev k podjetju z različno obliko mednarodnega in domačega povezovanja in poslovanja. Podjetje Štern d.o.o. v svoji bogati ponudbi obsega: površinsko ogrevanje in hlajenje, bakrene inštalacije, solarna tehnika, izolacijski material, sistemi za hladno stiskanje, kopalniška / sanitarna tehnika, vodovodne inštalacije, oprema za kotlovnice, odtočna tehnika, orodja, radiatorski ventili, konvektorji in lotni material.

 

stern instalacije viega 4

 

Skladno s ponujenim sodelujemo z vodilnimi mednarodnimi podjetji na svojem področju: Viega, Armacell, KME, Rothenberger, Oventrop, Umicore in drugimi. Želimo Vas spoznati in vključiti v sistem, kateri bo tudi vam zagotovil popolno kvaliteto proizvodov in storitev.

Štern Akademija je pričela z delovanjem 15. novembra 2013. Na podlagi predhodne najave si boste lahko rezervirali svoj termin, na katerem vam bodo strokovnjaki posameznega področja predstavili novosti, trende, predvsem pa boste z udeležbo na Štern Akademiji razširili svoje strokovno znanje.

 

tel.: 00386 (0) 4 277 98 00

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI