Uspeh zagotovljen z LOCTITE

Uspeh zagotovljen z LOCTITE

 

V družbi Henkel v segmentu Lepila in tehnologije stremimo k neprestanemu napredku in se pokušamo vsaki stranki čimbolj prilagoditi ter skupaj najti rešitev za določeno aplikacijo. Pod blagovno znamko LOCTITE obstoječim in novim uporabnikom predstavljamo industrijske rešitve, ki dopolnjujejo tradicionalne metode spajanja enakih ali med seboj različnih materialov.

Zaradi vse bolj tehnološko specifičnih aplikacij in procesov, akterji v industriji potrebujejo partnerja, ki razvija nove proizvodne tehnike in skupaj z vami optimizira vaše procese in izdeluje prilegajoče se sistemske rešitve. Partnerja, ki nudi obsežno tehnično podporo in s certifikati potrjene metode testiranja zagotavlja visoko učinkovite in zanesljive rešitve. Blagovna znamka LOCTITE je danes sinonim za visoko kvalitetna lepila, tesnila in sredstva za obdelavo površin v industriji in pri vzdrževanju. Prisotna je na vseh globalnih trgih, njena močna distribucijska mreža ponuja celotno paleto in zagotavlja dostopnost do izdelkov v bližnji okolici. 

Projektanti, vodje proizvodenj in upravljalci, ki v svojih proizvodnih procesih uporabljajo tradicionalne metode spajanja, kot denimo vijačenje, se vse pogosteje poslužujejo tudi lepljenja in varovanja vijakov,  saj želijo s tem doseči boljšo zmogljivost ter večjo zanesljivost spoja. Tradicionalni mehansko-pritrdilni elementi z dodatno ojačitvijo in primernim vzdrževanjem zmanjšajo tveganje neuspešne montaže in drastično povečujejo življenjsko dobo spojne aplikacije. Blagovna znamka LOCTITE ponuja napredne rešitve za izboljšanje vaše inovativnosti in postavlja nova merila za trajnost in varstvo pri delu v vaših procesih. V kolikor se želite udeležiti strokovnega izobraževanja, prilagojenega vašim specifičnim potrebam in si zagotoviti boljšo procesno zanesljivost kontaktirajte LOCTITE strokovnjaka za prodajo in tehnične zadeve.

 

 

henkel loctite one

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI