Vsakih nekaj desetletij se znajdemo pred izzivom izbire novega sistema za ogrevanje ali hlajenje našega doma ali poslovnega prostora. Ta odločitev predstavlja eno izmed ključnih naložb v našo stavbo, saj bo znatno vplivala na naše udobje, kakovost bivanja ter na učinkovito in ekonomično rabo energije.

Poleg premišljene izbire kakovostne naprave za ogrevanje in skrbnega premisleka o cenah energenta, se vsi, ki se resno odločajo za namestitev nove peči, klima naprave ali toplotne črpalke, soočajo z izzivom, kako najti usposobljenega monterja strojnih inštalacij ter izkušenega serviserja ogrevalnih naprav.

 

ogrevanje in hlajenje

Toplotna črpalka brez zunanje enote – vrhunska tehnologija Stiebel Eltron je inovativna, prilagojena prihodnosti in okoljsko ozaveščena.

baner toplotne crpalke


Celovita rešitev za centralno ogrevanje in hlajenje

Kako torej izbrati najbolj optimalno ogrevanje in hlajenje za vas in vaš objekt? Pri odločitvi za zamenjavo sistema za ogrevanje gre po navadi za zahteven in finančno drag projekt. Zato je pred odločitvijo dobro premisliti. Investitor ima danes sicer na razpolago obilo informacij iz spleta in raznih reklamnih katalogov, vendar so te informacije lahko tudi zavajajoče. Na trgu je veliko ponudnikov opreme, s ponudbo različnih sistemov za ogrevanje in hlajenje, ki opremo kupcu le prodajo in kasneje ne nudijo celovite storitve servisa. Podjetja, ki na slovenskem trgu zastopajo uveljavljene znamke ki imajo več desetletne izkušnje vgrajevanja in servisiranja ogrevalnih in hladilnih sistemov, so vsekakor boljša izbira.

 

Dober načrt je zelo pomemben

Ko se odločamo za nov ogrevalni sistem ali klimatsko napravo, je potrebno vzeti v obzir več dejavnikov: kvadraturo prostora katerega bomo ogrevali ali hladili, energetska učinkovitost stavbe, klimatske razmere v regiji, način gradnje hiše, število oseb, ki biva v stavbi, pričakovanja in življenjski slog stanovalcev, stanje obstoječe kurilnice in druge.

Vsaka stavba je edinstvena, ogrevalni sistem pa mora zanesljivo in učinkovito delovati vse dni v letu. Zato je treba k celotni investiciji v ogrevanje in hlajenje pristopiti celostno. Le tako boste dosegli varčno, varno, zanesljivo in dolgoročno delovanje vgrajenih naprav v vseh razmerah.

Če bi radi posodobili oziroma vgradili nov sistem, vas vabimo, da za nasvet vprašate v Veto Group. Gre za največjo povezano skupino zasebnih podjetij v Sloveniji, ki ponujajo ogrevalne sisteme, sisteme za hlajenje in prezračevanje prostorov ter pester kopalniški program.

Pri odločanju vam pomagajo njihovi strokovni svetovalci, ki vam pripravijo prilagojeno rešitev in ponudbo, ki je odlična osnova za odločitev, v katero smer naj gre investicija. Izbira za vaš primer bo tako manj stresna in lažja.

 

ogrevanje in hlajenje plinska pec

Plinska peč De Dietrich –  priznana francoska blagovna znamka zadovolji vse zahteve sodobnega uporabnika po učinkovitem in varčnem ogrevanju ali hlajenju.

Ves potreben material za kurilnico na enem mestu

Veto Group že vrsto let zastopa svetovno uveljavljene znamke, kot so na primer De Dietrich, Stiebel Eltron, Stadlertvt, Windhager, Danfoss, Biodom, Panasonic, Kronoterm, Emmeti, DL Radiators, Frankische in mnoge druge.

V njihovi ponudbi najdete naprave, ki so skozi čas izkazale svojo kakovost in zanesljivo delovanje. Različne znamke toplotnih črpalk, centralne prezračevalne naprave, peči na lesno biomaso, plinske peči, oljne peči in klima naprave so le del bogate ponudbe. Zaradi nabora različnih znamk naprav, vam lahko ponudijo dve ali več ponudb različnih cenovnih razredov. V ponudbi imajo tudi radiatorje, gorilnike, konvektorje, dimnike, zalogovnike vode, grelniki vode in podobno. Za obnovo ogrevalnega sistema ali pri namestitvi novega, vam ponujajo celoten nabor inštalacijskega materiala na enem mestu.

baner lesna biomasa kotli


Monterji in serviserji po vsej državi

Združenje Veto Group ima eno največjih mrež monterjev in serviserjev strojnih inštalacij po vsej Sloveniji. Njihov tehnično-prodajni svetovalec vas tako lahko poveže z lokalnim izvajalcem, obrtnikom iz vaše okolice, ki bo profesionalno poskrbel za vašo kurilnico in bo tudi po vgradnji sistema v vaši bližini in hitreje na voljo, ko ga boste potrebovali.VETO d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.