Tratnjek klima center uspešno deluje na področju klimatskih in ogrevalnih rešitev v Sloveniji in izven. So eno redkih podjetij v Sloveniji, ki se celostno ukvarja s hladilno-ogrevalno optimizacijo zgradb: načrtovanje varčnih zgradb, dimenzioniranje in dobavo naprav za klimatizacijo, prezračevanje, ogrevanje, hlajenje, tako za hišno kot profesionalno rabo. 

 

Tratnjek klima center

Poslovna zgradba podjetja Tratnjek klima center v Murski Soboti

 

Z več kot dvajsetimi monterji in serviserji in razvejano mrežo pooblaščenih serviserjev, poskrbijo za hitro montažo in servisiranje naprav. Z dolgoletnim izvajanjem profesionalne klimatizacije so v Sloveniji in Avstriji eno vodilnih podjetij za tovrstne rešitve. Hladilno ogrevalna postrojenja izvedejo v večjih objektih, trgovinskih kompleksih, hotelih ter drugih poslovnih objektih. Na tem področju imajo veliko znanja in referenc. Uspešno sodelujejo z drugimi projektanti in monterji. 

 

Tratnjek klima center SODELAVCI

Tratnjek klima center pripravi projekt za izvedbo, dobavi opremo in jo z izkušenimi monterji in serviserji vgradi in vzdržuje.


Za sodobne rešitve ogrevanja in hlajenja so potrebne vrhunske naprave, ki dosegajo minimalno porabo energije ter maksimalno udobje bivanja.


pasica aplikacija

Uradni distributer klimatskih naprav in toplotnih črpalk Samsung je Tratnjek klima center

Samsung je eno največjih podjetij na svetu ter globalno vodilni elektronski koncern, poznan kot največji proizvajalec pametnih telefonov in spominskih čipov na svetu ter vodilni v proizvodnji polprevodnikov in zaslonov LCD. Razen elektronskih naprav Samsung proizvaja tudi številne najsodobnejše naprave za ogrevanje in hlajenje. Med proizvajalci tehnoloških naprav ima celo največji tržni delež med vsemi.

 

Popolno udobje hlajenja in ogrevanja z inovacijami Samsung

Samsung je razvil edinstveno klimatsko napravo Samsung Wind-Free™ brez prepiha, poraba za delovanje klime pa je minimalna. Klima naprava Samsung Wind-Free™ preseneti predvsem zato, ker ne izpihuje neprijetnega hladu in jo v prostoru ne občutimo. Prostore lahko s to klimo tudi učinkovito ogrevamo. Praksa kaže, da so stroški ogrevanja s klimo Samsung do pet krat nižji kot ogrevanje z elektriko, do štiri krat nižji kot ogrevanje na kurilno olje, ter do tri krat nižji kot ogrevanje na plin.

 

Klima WIND-FREE™ popolnomabrez nadležnega pihanja

WIND-FREE™ je inovativen sistem hlajenja, brez pihanja. Hladen zrak nežno prši skozi 23.000 luknjic, ne da bi pri tem občutili neprijeten občutek hladnega vetra. Napredni zračni tok po večjem prostoru hladen zrak enakomerneje razporeja. Način Wind-Free™ je poseben tudi yato, ker porabi 77% manj energije kot hitro hlajenje.

 

klima ki ne piha samsung

Klimatska naprava Samsung, inovacija hlajenja Wind-Free™ z ohranjanjem prijetne sobne temperature brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladni zračni tok, nudi prijetno in udobno bivalno okolje.

 

 

Nove toplotne črpalke Samsung Climatehub

ClimateHub je nova, nadpovrečno učinkovita toplotna črpalka proizvajalca Samsung, namenjena ogrevanju prostorov in sanitarne vode. Z enostavno namestitvijo, zagonom in pametno povezljivostjo Samsung ClimateHub toplotna črpalka izstopa od konkurence. Gre za eno najtišjih toplotnih črpalk na trgu, nočno delovanje ima eno najnižjih ravni hrupa 35 dB (A). Ob tem v Tratnjek klima centru nudijo 3 leta garancije na napravo ter 5 let garancije na kompresor.

Novi Samsung tandem za ogrevanje in hlajenje z eno zunanjo enoto. Toplotna črpalka in klima z eno zunanjo enoto.


Tratnjek d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 


Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.