Zakaj je potrebna regulacija talnega gretja?

Ko izbiramo ogrevalni sistem in če želimo z novim sistemom ogrevati maksimalno varčno in hkrati doseči maksimalno udobje bivanja, je regulacija talnega gretja, tako pri obnovah in novogradnjah, ključna.

Večina ne ve, da se investicija za talno gretje hitreje povrne skozi nižje stroške ogrevanja z uravnavanjem temperature s sobnimi termostati v vsakem prostoru, s čimer lahko zmanjšamo porabo energije za do 20 odstotkov. Pri najboljših sistemih regulacije, kot je Uponor Smatrix Pulse, imate na izbiro žično ali brezžično povezavo s sobnimi termostati.

 

Regulacija talnega gretja

Regulacija talnega gretja Uponor Smatrix Pulse - talno gretje z idealnim razmerjem udobje - stroški ogrevanja

 

Talno gretje velja, posebno v kombinaciji toplotna črpalka - talno gretje, za energetsko učinkovito rešitev ogrevanja, ki omogoča bivalne pogoje, ki jih ni mogoče primerjati z drugimi. Visoko udobje bivanja lahko zagotovimo z ustrezno regulacijo, ki ima možnost nastavljanja temperature v vsakem prostoru.

Smatrix Pulse regulacijo so razvili strokovnjaki iz koncerna Uponor z namenom izkoristiti vse prednosti talnega gretja in hlajenja, da bodo objekti do popolnosti energetsko učinkoviti, bivalno udobje pa optimalno v vsakem posameznem prostoru.

 

baner talno stensko ogrevanje

Regulacija talnega gretja sistem

Uponor Smatrix Pulse regulacija talnega gretja za idealno udobje in maksimalno nizke stroške ogrevanja. Izberite najboljše na trgu.

Regulacija talnega gretja Smatrix Pulse ima specifične prednosti, v katero je vključena posebna Uponorjeva tehnologija avtomatskega balansiranja za več prihrankov energije, kot jo zmorejo konkurenčne regulacije. Pri delovanju pametne regulacije so izmerili do 20% prihrankov energije. V tej regulaciji je vključena funkcija hlajenja z visoko stopnjo zaščite za preprečevanje kondenzacije. Regulacijo lahko upravljamo na daljavo prek pametnega telefona ali tablice, hkrati ta omogoča združljivost z drugimi pametnimi hišnimi napravami (glasovni pomočnik Alexa, Google Assistant).

 

Regulacija talnega gretja Smatrix Base PULSE in Wave PULSE

Regulaciji talnega gretja Smatrix Base PULSE levo in Smatrix Wave PULSE desno

 

Želite žično ali brezžično povezavo s sobnimi termostati?

Spremljanje talnega gretja na daljavo ne bo več predstavljalo ovir. Izberete lahko Smatrix Base Pulse ožičeno varianto regulacije talnega gretja, pri kateri so sobni termostati povezani s priključnim modulom z bus komunikacijskim kablom ali brezžično varianto Smatrix Wave Pulse, pri kateri sobni termostati komunicirajo s priključnim modulom prek radijskih valov. Z vgradnjo komunikacijskega modula R-208 se doseže povezljivost vaše regulacije talnega gretja s pametnim telefonom prek aplikacije Smatrix Pulse.

Dodatna vprašanja povezana z regulacijo talnega gretja napišite v spodnji kontaktni obrazec.
 

Dom Titan d.d.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

 

 
 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Preverite akcijsko ponudbo 2022 za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.