Privarčujte z regulacijo ogrevanja

Salus Controls je podjetje, ki deluje v sklopu globalne korporacije Computime Group Limited in svojim strankam nudi industrijske in potrošne izdelke visoke tehnologije.

Talno ogrevanje

Talno ogrevanje je danes zelo pogosto uporabljena rešitev ogrevanja s katero povečujemo udobnost bivanja in hkrati zmanjšujemo stroške ogrevanja hiše ali stanovanja.

Novost na slovenskem tržišču je kompletna regulacija talnega ogrevanja družbe Salus. Salus Controls je eden vodilnih proizvajalcev elektronskih regulatorjev temperature. Prioritete podjetja so kakovost izdelkov in zadovoljni uporabniki. Izkušnje naših strank dokazujejo, da je nakup termostata Salus najboljša investicija, če želite znižati stroške ogrevanja

S Salus sistemom talno ogrevanje postane bolj zmogljivo, varčnejše in omogoča udobje prilagojeno individualnim potrebam.

 

Osnovne prednosti:

  • Ogrevanje temperaturnih con – individualna regulacija temperature v vsakem prostoru
salus grelne cone
  • Enostavna montaža in priključitev
  • Uporaba funkcije PWM, ki kontrolira dolžino delovanja in število odprtij ter zaprtij uporabljenih servo pogonov v odnosu na temperaturo v prostoru. Sistem tako omogoča držanje konstantne temperature v prostoru
salus graf
  • Sistem VPF varuje servo pogone s tem da enkrat na teden odpira servo pogone tudi takrat, ko sistem ne obratuje.
  • Sistem NSB(Night set back) s pritiskom na gumb avtomatsko zniža temperaturo na nočni režim
  • Ugodna nakupna cena
  • Visoka kakovost uporabljenih materialov
  • Na voljo je več različnih enot, ki omogočajo popolno funkcionalnost in možnost izbire individualnega načina ogrevanja

 

Talno ogrevanje – brezžična verzija

Posebna novost na slovenskem tržišču pa je kompleten sistem regulacije talnega ogrevanja v brezžični verziji. Sistem deluje na istem principu le da se namesto žic uporablja radijska frekvenca 2,4Ghz, kar mu zagotavlja stabilno in natančno delovanje. Elemente brezžične regulacije:

salus 1salus 2salus 3salus 4

Ostala regulacija ogrevanja

Poleg kompletnega sistema za talno ogrevanje pa Salus Controls ponuja tudi širok nabor ročnih in programskih termostatov, ki so na voljo v žični ali brezžični izvedbi in druge regulatorje temperature, kot so programski in ročni termostatski ventili.

salus 5salus 6salus 7salus 8salus 9

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI