Dodatna AJM-jeva zaščita pred vlomom

zaščita pred vlomom

 

Za stare in nove kupce
V letu 2013 je zabeleženih v Sloveniji 61.767 kaznivih dejanj zoper premoženje, kar je skoraj štiri odstotke več kot v letu 2012. V bistvu iz leta v leto število narašča. Po podatkih policije storilci pri vlomih najpogosteje uporabijo fizično silo, okna in vrata na vzvod odpirajo s pomočjo primernega orodja, kot je na primer montirno železo ali večji izvijač. Iz zunanje strani na silo premaknejo zapirnike na krilu in odrinejo krilo!

 

ajm protivlomna kljuka

 

V največjem slovenskem proizvajalcu stavbnega pohištva AJM iz Kozjaka nad Pesnico pri Mariboru, so za večjo zaščito pred vlomi ponudili trgu posebne kljuke z vgrajenim varovalnim gumbom. Te so namenjene tako starim kot novim kupcem njihovih oken ali balkonskih vrat. Razen odličnega dekorativnega izgleda, jih odlikuje odpornost na obremenitve in varnostni dodatek. Izdelane so iz masivnega aluminija, v treh različnih barvnih niansah, beli, srebrni in zlato rjavi. S posebnim vgrajenim gumbom preprečujejo nasilno odpiranje okna ali vrat ob morebitnem prevrtanju krila ali nasilnem premikanju zapirnikov na notranji strani.

 

Lastniki AJM-jevega stavbnega pohištva in morebitni novi kupci, lahko nabavite omenjeno novost že za 6,90 EUR z vključenim DDV-jem.

 

ajm logo intV kolikor želite o novosti izvedeti več ali nameravate opraviti nakup, pokličite tel.:

02 655 04 39

 

 

Več informacij na

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI