Si želite nova vrata?

Si želite nova vrata

Skupaj s pomladjo se prebudijo želje ter načrti za gradnjo in adaptacije. V podjetju Matjaž d.o.o., ki je že več kot četrt stoletja generalni zastopnik priznanega nemškega proizvajalca vrat Hörmann, so pripravljeni, da ustrežejo še tako nenavadnim in zahtevnim pričakovanjem.

matjaž garažna vrata hormann

 

Ob visoko kakovostni ponudbi izdelkov (garažna, vhodna, krilna in industrijska vrata, zunanje in balkonske ograje, dvoriščna vrata, parkirne zapore in zapornice, pogrezljivi stebrički,…) vas v podjetju Matjaž d.o.o. pričakujejo odlični strokovnjaki, ki bodo znali za vas izbrati najbolj primerno, všečno in cenovno ugodno rešitev. Zaposleni so garancija za natančne izmere na objektih, hitro montažo, ter zanesljiv servis in vzdrževanje.

Vsako leto se kupcem predstavijo na številnih sejmih, kjer predstavijo svoje izdelke, njihovo delovanje, novosti in nove tehnološke rešitve. Predvsem pa so z nasveti, prijaznostjo in znanjem svojih strokovnjakov na razpolago vsem, ki si želijo dodatnih informacij s področja nabave, vgradnje in uporabe najrazličnejših vrat.

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI