Zakaj so piškotki priporočeni na www.varcevanje-energije.si

Uporabniki lahko piškotke omejite ali jih v celoti onemogočite, vendar uporabniku prijazna spletna storitev brez piškotkov ni možna. Na spletni strani www.varcevanje-energije.si s potrditvijo pridobite vsebine, ki so skladne z vašimi interesi brskanja po strani. Spletna stran s piškotki ne beleži podatkov, ki bi škodovale uporabnikom, temveč npr. beležijo kakšno navigacijsko pot izberete na spletni strani in katere vsebine so za vas relevantne, za kar si spletna stran s potrditvijo piškotkov zapomni vzorec. Na naši spletni strani je relevantno izboljševati preglednost vsebin. S potrjenimi piškotki beležimo lažje razberemo katere vsebine odstopajo, z vašo pomočjo jih lahko posledično tudi izboljšujemo.


Uporabljeni piškotki

Ta spletna stran vsebuje piškotke. Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analize našega prometa. Poleg tega delimo informacije o vaši uporabi našega mesta z našimi partnerji s področja družbenih medijev, oglaševanja in analitike, ki jih morda kombinirajo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali pa so jih zbrali skozi vašo uporabo njihovih storitev.

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih spletne strani uporabljajo zato, da so izkušnje uporabnikov bolj učinkovite.

Po zakonu lahko piškotke na vaši napravi shranjujemo v primeru, ko so nujno potrebni za delovanje strani. Za vse druge vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje.

Ta stran uporablja različne vrste piškotkov. Nekateri se uporabljajo na zahtevo tujih strani, ki se pojavljajo na naši strani.

 

 

Spletna stran varcevanje-energije.si uporablja na spletni strani uporablja štiri skupine piškotkov:

 

1. Nujni sistemski piškotki: so potrebni za brezhibno delovanje strani. So ključni in brez njih stran ne bi popolno delovala. Uporaba te skupine piškotkov je za večino piškotkov samodejna in z nastavitvami te skupine ne morete upravljati. Za te piškotke nam v skladu z GDPR ni potrebno dobiti vaše privolitve. Če ste v brskalniku povsem onemogočili vse piškotke, morda ne boste mogli pregledovati naše spletne strani. Vsi nujni piškotki so nastavljeni tako, da se IP naslovi uporabnikov samodejno pretvorijo v naključno ID oznako, iz katere ne moremo prepoznati vaše identitete.

 

Ime

Namen

Trajanje

Posredovanje tretjim

Zahtevana privolitev

_pk_id.1.42db

Sistemski piškotek

1L

Ne

Ne

_pk_ses.1.42db

Sistemski piškotek

30min

Ne

Ne

_hjid

Sistemski piškotek

1L

DA (Hotjar)

Ne

_pk_ref

Sistemski piškotek

1L

Ne

Ne

MATOMO_SESSID

Sistemski piškotek

1L

Ne

Ne

 

 


2. Nastavitveni piškotki: so potrebni za brezhibno delovanje strani. So ključni in brez njih stran ne bi popolno delovala. Uporaba te skupine piškotkov je za večino piškotkov samodejna in z nastavitvami te skupine ne morete upravljati. Za te piškotke nam v skladu z GDPR ni potrebno dobiti vaše privolitve. Če ste v brskalniku povsem onemogočili vse piškotke, morda ne boste mogli pregledovati naše spletne strani. Vsi nujni piškotki so nastavljeni tako, da se IP naslovi uporabnikov samodejno pretvorijo v naključno ID oznako, iz katere ne moremo prepoznati vaše identitete.

 

Ime

Namen

Trajanje

Posredovanje tretjim

Zahtevana privolitev

fly_baner

Nastavitveni piškotek

7D

Ne

Ne

 

 3. Analitični piškotki: so piškotki, ki jih potrebujemo za analizo obiska in izboljšanje vaše izkušnje pri uporabi strani. Za analitiko uporabljamo analitična orodje podjetja Google - Google Analytics, z vklopljeno anonimizacijo osebnih podatkov. Anonimizacija podatkov z rešitvijo Google Analytics ni reverzibilna, kar pomeni, da na podlagi anonimnih podatkov ni mogoče v obratni smeri povezati ali kakorkoli identificirati posameznega uporabnika.

 

Ime

Namen

Trajanje

Posredovanje tretjim

Zahtevana privolitev

_ga_Q5M14E9MEW Analitični piškotek 2L Da (Google inc) Ne

_ga

Analitični piškotek

2L

Da (Google inc)

Ne

_gid

Analitični piškotek

1D

Da (Google inc)

Ne

_gat

Analitični piškotek

 

Da (Google inc)

Ne

_hjAbsoluteSessionIn Analitični piškotek 30min DA (Hotjar) Ne
_hjTLDTest Analitični piškotek Seja DA (Hotjar) Ne
_hjFirstSeen Analitični piškotek 30min DA (Hotjar) Ne

 

 

4. Oglaševalski piškotki: so piškotki partnerskih storitev kot so: Facebook, Google itd . Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na naših straneh, ki so povezani s temi družbenimi omrežji oz. platformami. Uporabljamo jih za potrebe trženja ter da lahko z njimi sledimo vašim obiskom različnih spletnih strani.

 

Ime

Namen

Trajanje

Posredovanje tretjim

Zahtevana privolitev

_fbp Oglaševalski piškotek 3M Da (Google inc) Da

NID

Oglaševalski piškotek

6M

Da (Google inc)

Da

fr

Facebook conversion

3M

Da (Facebook)

Da

 

 

 Piškotke, kjer se podatki piškotka posredujejo tretjim osebam, za nas obdelujejo zunanji izvajalci, vendar jih ne uporabljajo za lastne namene, ampak se podatki pri njih samo hranijo. Prav tako so ti podatki anonimizirani.

 IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Preverite akcijsko ponudbo 2022 za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.