Varčevanje z energijo na eleganten način – z Uponorjem

Varčevanje z energijo na eleganten način – z Uponorjem

Imate željo, da prihranite stroške energije, ob tem pa pričakujete vrhunsko kakovost pri zasnovi in tehnologiji? Uponor Smatrix Style je popolna rešitev za vse vaše potrebe: estetske naprave, ki se neopazno zlijejo z vašo notranjo opremo. Opremljene so z inovativno tehnologijo tipal občutene temperature in so del Uponorjevega regulacijskega sistema Smatrix z dokazano kakovostjo. Uponor Smatrix inteligentno optimizira ambient prostora, upravljate pa ga enostavno preko ene vstopne točke na vmesniku ter s pametnim telefonom in tabličnim računalnikom. Tako lahko elegantno zmanjšate stroške energije.

 

uponor sobno tipalo

 

+ 

Tanke in elegantne naprave, ki so zasnovane tako, da odlično dopolnjujejo

vašo notranjo opremo

   
+ 

Pripravljeno za pametne hiše: preprosto upravljanje preko ene vstopne točke

na vmesniku, preko pametnega telefona in tabličnega računalnika

   
+ 

Prilagodi se vašemu obstoječemu sistemu za ploskovno ogrevanje in hlajenje

 

Zasnova z roko v roki s tehnologijo

Samodejno optimiziranje upravljanja temperature

Inovativna Smatrixova funkcija avtomatskega balansiranja nenehno spremlja vse dejavnike, ki vplivajo na temperaturo prostora, in ustrezno preračunava vsak posamezen ogrevalni krogotok. Prihranite do 20 % stroškov energije* z optimalno in pametno porazdelitvijo toplote čez cel dan.

uponor tipalo 2

 

Aplikacija Smatrix App – pripravljena za pametne hiše

Z aplikacijo Smatrix App lahko nadzirate in regulirate temperaturo v vseh prostorih vašega doma od kjerkoli. In ko vas ni doma lahko, s preprosto nastavitvijo ogrevanja na „Odsotni“ ali „Ekonomični“, prihranite energijo in denar.

 baner talno stensko ogrevanje

Ultra natančna tipala

Tipala občutene temperature so najbolj natančna pri merjenju notranjih klimatskih pogojev. Njihova funkcija je, da nenehno preverjajo, ali sistem deluje pravilno.

Intuitivna regulacija

Smatrix Style ne zahteva kompleksne namestitve. Upravljate ga lahko preko uporabniku prijaznega vmesnika z zaslonom, občutljivim na dotik.

*Možen prihranek energije: do 6 % v primerjavi z ostalimi posamičnimi regulatorji. Do 12 % v primerjavi z neuravnoteženimi sistemi. Do 20 % v primerjavi z neuravnoteženimi sistemi, ki nimajo posamične regulacije.

 

 

uponor Ultra natancna tipala

Ultra natančna tipala

 

 

uponor Vmesnik z zaslonom na dotikVmesnik z zaslonom,

občutljivim na dotik

 

uponor AplikacijaAplikacija Uponor

Smatrix App

 

 

Uponor Smatrix Style je zasnova, ki jo lahko občutite. Dopolnjuje ponudbo izdelkov pametnega in popolnoma integriranega regulacijskega sistema Smatrix, ki ga je razvil Uponor, vodilni strokovnjak za sisteme ploskovnega ogrevanja in hlajenja. Zaradi svoje zanesljivosti, obsežne ponudbe storitev in sistemske rešitve, ki je enostavna za namestitev, je ta sistem postal prva izbira za monterje po celem svetu.

 

Za več informacij se lahko obrnete na podjetje DOM-TITAN d.d. ali obiščete spletno stran 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI