De Dietrich lahko postane vaš novi partner za udobno, predvsem pa varčno ogrevanje ter hlajenje, ponudi privlačno ceno in visoko energetsko učinkovitost. Preverite za kakšno ceno je dosegljiv novi model toplotne črpalke, klime ali plinske peči!

 

De Dietrich sistemi za ogrevanje

De Dietrich že desetletja razvija varčne, varne, zanesljive naprave za ogrevanje in hlajenje domov. Toplotne črpalke De Dietrich učinkovito ogrevajo in pripravijo toplo sanitarno vodo, z reverzibilnim obratovanjem pa zagotovijo tudi hlajenje poleti.

 

Najnovejše De Dietrich toplotne črpalke za še tako zahtevnega uporabnika

De Dietrich je priznana francoska blagovna znamka z vrsto najsodobnejših rešitev za ogrevanje in hlajenje. Lastniku stavbe se prilagodi glede na potrebe in zmožnosti investiranja. Proizvajalec priporoča, da je pri prenovi ogrevanja in hlajenja pomembno upoštevati dolgoročni vidik, kaj želite od naprave, da bo počutje maksimalno zadovoljivo in stroški ogrevanja stabilni za več desetletij. Smiselno je izbrati učinkovit, okolju prijazen ogrevalni sistem, izbran po vaših individualnih potrebah. Vsaka stavba, in v njej kurilnica, je edinstvena, ogrevalni sistem pa »živ« sistem, ki mora zanesljivo delovati vse dni v letu, tudi ko je zunaj ekstremni mraz.

 

Enostaven priklop toplotne črpalke na obstoječ sistem

Toplotne črpalke imajo izrazite prednosti pred ostalimi ogrevalnimi sistemi. Tudi v programu De Dietrich najdete najsodobnejše ogrevalne naprave za novogradnje in starejše objekte z radiatorskim ogrevanjem. Posamezni modeli toplotnih črpalk so tovarniško prilagojeni za enostaven priklop k obstoječemu kotlu na olje, plin ali k peči na drva. Regulacijsko podprt sistem De Dietrich se lahko prilagodi kompleksnejšim kurilnicam, z več ogrevalnimi krogi in več napravami v kurilnici. Omogoča usklajeno delovanje, brez odvečnih ur delovanja ter pregrevanja. Rezultat je visoka učinkovitost sistema s toplotno črpalko, nizki stroški ogrevanja ter maksimalno udobje.

 

De Dietrich toplotna crpalka

De Dietrich toplotna črpalka. Zahvaljujoč privlačni ceni, visoki energetski učinkovitosti (A++), se investicija v De Dietrich invertersko toplotno črpalko zrak-voda nadpovprečno hitro povrne.

 

De Dietrich toplotna črpalka - privlačna cena, visoka energetska učinkovitost

Zahvaljujoč privlačni ceni, visoki energetski učinkovitosti (A++), dobrim tehničnim karakteristikam ter subvencijam Eko Sklada, se investicija v De Dietrich invertersko toplotno črpalko zrak-voda hitro povrne, razen tega pa nov ogrevalni sistem zmanjša ogljični odtis vašega gospodinjstva. Nekateri modeli De Dietrich toplotnih črpalk vključujejo okolju prijazen plin R32, ki ima v primerjavi z drugimi plini (R134A in R410A) prispevajo k manj toplogrednim plinom in tanjšanje ozona.

 

De Dietrich razvija popolne sisteme upravljanja na daljavo

Intuitivna in vremensko vodena upravljalna enota Diematic Evolution omogoča vrsto nastavitev, besedilni zaslon je v slovenskem jeziku, upravljanje je enostavno, toplotne črpalke pa je mogoče upravljati preko aplikacije na pametnem telefonu in s sobnim termostatom Smart TC. 

Zamenjajte stari ogrevalni sistem s sodobno De Dietrich toplotno črpalko, ki bo donosna naložba tudi za vaš primer gospodinjstva. Več informacij o De Dietrich toplotnih črpalkah z odličnim razmerjem cena/kakovost pridobite tukaj !


Sanitarna toplotna črpalka De Dietrich Elensio

Nova premium sanitarna toplotna črpalka De Dietrich Elensio služi za varčno ogrevanje sanitarne vode. Vrhunska tehnologija, okolju prijazno hladilno sredstvo R290, energetska učinkovitost A+ ter tiho delovanje naprave, poskrbijo za ekonomično, okolju prijazno ogrevanje. Za vašo brezskrbnost pa ste ob nakupu nagrajeni še z brezplačno 5-letno garancijo!

 

 De Dietrich toplotna crpalka za ogrevanje sanitarne vode

Za novo premium sanitarno toplotno črpalko De Dietrich Elensio prejmete 5 let garancije, ta sanitarna toplotna črpalka zagotavlja eno najvarčnejših načinov ogrevanja sanitarne vode.

  


pasica aplikacija


De Dietrich nova plinska peč Inidens

Rešitve, ki jih zagotavlja De Dietrich, so plod dolgoletnega razvoja in sledenja trgu ogrevalnih in hladilnih naprav. Francoski partnerji so lahko ponosni na izkušnje in znanje, podjetje deluje namreč že od leta 1684. S proizvodnjo plinskih peči so se globalno uveljavili v preteklem stoletju, njihove peči pa po inovativnosti, zanesljivosti in kakovosti sodijo v sam vrh. Izmed številnih plinskih peči De Dietrich, tokrat predstavljamo novo kondenzacijsko plinsko peč De Dietrich Inidens, ki z vgrajenimi materiali in napredno tehnologijo ob nizkih stroških zagotavlja visokokakovostno delovanje te plinske peči. Nova kondenzacijska plinska peč Inidens ni le zanesljiva in učinkovita, lahko jo hibridno povežemo z zemeljskim plinom ali vodikom. 

 De Dietrich Inidens plinska pecNova kondenzacijska plinska peč De Dietrich Inidens že omogoča uporabo kombinacije zemeljskega plina in vodika.

   


De Dietrich nova klimatska naprava Clim׳Up

S sodobno in tiho klimatsko napravo De Dietrich Clim'Up si boste zagotovili primerno ohlajene prostore in dosegali pravi odstotek vlažnosti. Z vgradnjo klima naprave boste lažje opravljali vsakodnevne obveznosti. Vaši delovni prostori, stanovanje, hiša ali vikend bodo poleti prijetno ohlajeni in sveži. Kakovostna klimatska naprava De Dietrich sodi v A++ energetski razred, s številnimi programi omogoča visoko udobje po razumni ceni.

 Klima naprava De Dietrich ClimUp

Klima naprava De Dietrich Clim'Up, A++ energetskega razreda, se po inovativnosti, zanesljivosti ter stroških delovanja, uvršča v sam vrh klimatskih naprav, poudariti je potrebno visoko udobje po razumni ceni.


Izbira novega sistema ogrevanja in hlajenja zahteva tehten premislek. Čeprav je informacij preko spleta na pretek, pa le-to ni dovolj za sprejem tehtne odločitve. Priporočljivo je, da se pred investicijo posvetujete s strokovnjakom, ki vam bo pomagal izbrati najboljšo rešitev za vas. V kolikor načrtujete posodobiti oziroma vgraditi nov sistem ogrevanja in hlajenja vas vabimo, da za nasvet povprašate v eni izmed trgovin Veto Group. Dileme pri odločitvi vam bo pomagal rešiti strokovni svetovalec, ter vam ponudil prilagojeno rešitev. Izbira za vaš dom bo lažja in manj stresna.


Več informacij o učinkovitih rešitvah ogrevanja in hlajenja z napravami De Dietrich pridobite na spletni strani www.veto.si/dedietrich in preko elektronske pošte svetovanje@veto.si.VETO d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.