Z zamenjavo zastarelega ogrevalnega sistema s toplotno črpalko poskrbimo za varčevanje in za čistejše okolje. Zamenjava je hitra in enostavna z minimalnimi posegi v obstoječ ali nov objekt. Pomemben podatek je, da so Ecodan toplotne črpalke Mitsubishi Electric po svojem izjemno učinkovitem in varčnem delovanju v samem svetovnem vrhu.

 

ream Notranja enota z bojlerjem

Notranja enota z bojlerjem

 

         
    PRAVOČASNO IZKORISTITE EKO SKLAD SUBVENCIJE
za vgradnjo toplotne črpalke Mitsubishi Electric
do 3.200 EUR oz. do 40 %
priznanih stroškov naložbe.
   
         

 

 

Proizvajalec Mitsubishi Electric je dopolnil ponudbo zunanjih enot, ki so namenjene za bivalne prostore v 8 in 11,2 kW različici, hkrati pa je ponudil kar nekaj izboljšav  zunanjih enot, ki so ključnega pomena za zadovoljstvo uporabnikov, saj prinašajo prednosti za udobje bivanja.

Med drugimi sta prednosti zunanjih enot ogrevalnega sistema ECODAN  predvsem visoka ogrevalna moč pri zelo nizkih zunanjih temperaturah – tehnologija Zubadan zagotavlja neprekinjeno in zanesljivo ogrevanje tudi do -28°C zunanje temperature in visoka učinkovitost ogrevanja A++. Poleg Zubadan zunanje enote, lahko pri toplotni črpalki Ecodan izberete tudi zunanjo enoto Ecodan z delovanjem do -20°C zunanje temperature. Primerne so za uporabo v varčnih oziroma nizkoenergijskih hišah s talnim ogrevanjem, neodvisno od regije v Sloveniji.

Uporabniku je rokovanje s toplotno črpalko enostavno in prijazno. Z MELCloud aplikacijo lahko toplotno črpalko upravljamo tudi na daljavo s pomočjo pametnega telefona, tabličnega ali osebnega računalnika.

 

 

             
      •    Tišje delovanje zunanje enote do 10 dB(A) zaradi optimizacije oblike in položaja ventilatorja.
•    Stilska in kompaktna zunanja enota.
•    Kompresor, ki omogoča visoko
    zmogljivost delovanja (najvišji energetski izkoristek  razreda A++).
•    Večja zanesljivost z izboljšano drenažo in optimizacijo nadzora in delovanja odmrzovanja ter z izboljšanjem zunanjega toplotnega izmenjevalca za preprečevanje nastajanja ledu.
•    Manjše vibracije kompresorja ter
    resonance cevi.
•    Tri fazne toplotne črpalke tudi pri 8kW.
     
             

 

baner toplotne crpalke

 

Toplotna črpalka Ecodan Mitsubishi ELectric je vgrajena že v številnih stanovanjskih objektih po celotni Sloveniji. Njihova učinkovitost dokazuje, da je povpraševanje po toplotnih črpalkah iz dneva v dan večje, zato pokličite, da vam posredujemo kontakt našega pooblaščenega monterja v vašem kraju.

 

ream Zunanja enota

Zunanja enota

 

V podjetju REAM d.o.o., kot dolgoletni uvoznik in distributer klimatskih naprav in toplotnih črpalk Mitsubishi Electric, smo se odločili, da  kupcu oziroma uporabniku toplotne črpalke Mitsubishi Electric ponudimo podaljšano 5-letno jamstvo, za katero je pogoj vsakoletna izvedba servisa v času podaljšanega jamstva. S preventivnimi servisi, ki jih opravijo naši pooblaščeni monterji in prodajalci, ki so vam namestili toplotno črpalko, poskrbimo za podaljšano življenjsko dobo in učinkovito delovanje toplotne črpalke.

S 13. oktobrom 2017 je Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad objavil poziv s spodbudami za naložbe v stavbah. Za občane je največja novost ta, da so za zamenjavo starih kurilnih naprav s toplotno črpalko ZRAK – VODA Mitsubishi Electric namenjena izjemno visoka nepovratna sredstva. Več o samih subvencijah si lahko ogledate na uradni strani Eko sklada - https://www.ekosklad.si/fizicne-osebe/javne-objave/prikazi/publicationID=38.

POHITITE IN SI PRISKRBITE SVOJO SUBVENCIJO!

 

         
    Za več informacij o toplotnih črpalkah in klimatskih napravah nas lahko pokličite na telefonsko številko 080 98 98 ali pa nam pošljite povpraševanje na info@ream.si.  Obiščite naš razstavni prostor na Špruhi 19, Trzin. Pomagali vam bomo poiskati najboljšo rešitev za vaš dom!    
         

 


REAM d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.