Kako pravilno izbrati toplotno črpalko

Novogradnje ali stavbe, ki jih energetsko prenavljamo, predstavljajo priložnost za dobro izbran in pravilno vgrajen sistem, ki bo dosegal tudi želene rezultate ter povrnil investicijo. A prav na tem mestu lahko pride do težav.

 

orca toplotna zunanja Mitsubishi Zubadan

Vgrajena toplotna črplaka Orca z zunanjo enoto Mitsubishi Zubadan.

 

Izbrati pravilno

Pri izbiri ogrevalnega sistema, ki ga bomo vgradili, moramo seveda najprej pogledati, kakšen energent je na voljo in kako priti do najbolj varčne rešitve za kupca, ki bo kljub vsemu zagotovila, da se bo investicija dolgoročno izplačala. A takoj za temi, precej samoumevnimi lastnostmi bodočega sistema, pridejo na vrsto druge odločitve.

 

Ste se odločili za toplotno črpalko?

Odločitev za toplotno črpalko je izredno pogosta in logična, saj gre v večini primerov za najbolj varčen sistem ogrevanja, a dobro je razmisliti o tem, katero toplotno črpalko vgraditi.

 

orca servis toplotnih

Orca ima v Sloveniji učinkovito servisno mrežo

In katere sisteme montirati?

Mi priporočamo sisteme Orca. Zakaj? Te toplotne črpalke zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in nemoteno delovanje tudi pri najnižjih temperaturah. Oboje je seveda odvisno od kakovosti in moči toplotne črpalke, pri čemer bo Orca poskrbela pravzaprav za oboje. Vrhunske toplotne črpalke, sestavljene iz komponent najpomembnejših svetovnih proizvajalcev, certificirane po najzahtevnejših standardih (najbolj očiten certifikat je gotovo EHPA), zagotavljajo preprosto vgradnjo glede na potrebo prostora ter zanesljivo delovanje tudi v najbolj trdem mrazu.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI