Panasonic Heating & Cooling Solutions je že dolgo sinonim za vrhunsko ogrevalno in hladilno tehnologijo. Z zadovoljstvom predstavljamo najnovejšo serijo toplotnih črpalk - Panasonic Aquarea L. Te toplotne črpalke so pravi mejnik na področju ogrevanja in hlajenja, saj združujejo inovativnost, učinkovitost ter okoljsko zavest v enem. V tokratnem članku razkrivamo, zakaj so toplotne črpalke serije Aquarea L tako posebne.

 

Panasonic Aquarea L toplotna crpalka za ogrevanje

Toplotna črpalka za ogrevanje prostorov in sanitarne vode - Panasonic Aquarea serije L

Naravno hladilno sredstvo za okoljsko zavestno ogrevanje

Zavedanje o okoljskih vplivih je vse pomembnejše, zato je izbira pravih hladilnih sredstev ključna. Panasonic toplotne črpalke serije Aquarea L uporabljajo naravno hladilno sredstvo R290, ki se odlikuje z nizkim globalnim segrevanjem ozračja (GWP 3), kar pomeni, da ima minimalen vpliv na okolje v primerjavi z drugimi hladilnimi sredstvi, hkrati pa omogoča energetsko učinkovitejšo rešitev.

 

Panasonic Aquarea L prejela nagrado za dizajn in funkcionalnost

Tudi pri izbiri ogrevalnih in hladilnih rešitev estetika ni zanemarljiva. Panasonic Aquarea L Series ni samo energetsko učinkovita, temveč tudi izjemno privlačna. Serija je prejela prestižne nagrade Good Design Awards 2022, nagrado iF Design Awards in nagrado The Red Dot Awards. Te nagrade izpostavljajo izjemen dizajn toplotnih črpalk, ki združuje tako estetiko kot funkcionalnost. Aquarea L Series bo v vsak dom prinesla zanimiv in eleganten pridih.

 

Panasonic Aquarea L

 

Enostavna namestitev in visoke temperature

Serija Panasonic Aquarea L omogoča enostavno namestitev z vodno povezavo med notranjo in zunanjo enoto, kar omogoča impresivno izhodno temperaturo vode do 75 °C, tudi pri ekstremno nizkih zunanjih temperaturah, kot je -10 °C. V notranji enoti ima vgrajen tudi magnetni vodni filter, prav tako pa je na voljo možnost namestitve 3-potnega ventila za sanitarno vodo.

baner toplotne crpalke

Dodatna oprema za nadzor in učinkovitost

Da bi še dodatno izboljšali zmogljivost in uporabniško izkušnjo, so na voljo številni dodatki za toplotne črpalke Aquarea. Sem spadajo dodatna tipala zalogovnika, tipala solarnega sistema in še veliko več. Za popoln nadzor imajo enote Aquarea možnost priključitve dveh krmilnikov, kar omogoča neodvisen nadzor dvehobmočij znotraj vašega doma. Sistem ima priložen tudi Wi-fi vmesnik.

 

Enote Panasonic Bi-Bloc so na voljo tudi v seriji Aquarea K

Poleg serije Aquarea L vam Panasonic ponuja tudi serijo Aquarea K, ki uporabljajo hladilno sredstvo R32 in zagotavljajo odlično učinkovitost, saj dosežejo SCOP do 5,12. To jih naredi idealne za novogradnje in dobro izolirane domove, kjer je poudarek na energetski učinkovitosti in okoljski trajnosti.

Združite estetiko, funkcionalnost in trajnost z Aquarea L Series za optimalno izkušnjo ogrevanja in hlajenja vašega doma, ter hkrati izkažite skrb za okolje.

 


Jure Gortnar, direktor podjetja Veto d.o.o.

Vsakič, ko imamo priložnost uporabiti novo toplotno črpalko, smo navdušeni in tudi tokrat nas je Panasonic s svojo inovativno rešitvijo prijetno presenetil in razveselil. Pričakujemo, da bomo to toplotno črpalko lahko ponudili večjemu krogu strank, saj ima veliko prednosti za samo stranko in tudi okolje.

Najbolj velja izpostaviti naravno hladilno sredstvo R290, visoko temperaturo izhodne vode - do 75°C, ter atraktiven izgled zunanje enote. Odziv ljudi je že sedaj neverjeten in veseli smo, da lahko skupaj pomagamo postavljati nove mejnike v ogrevalni tehniki.

 

Panasonic Aquarea L Jure Gortnar

Jure Gortnar, direktor podjetja Veto d.o.o.Panasonic marketing Europe GMBH
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.